"Tas bija nenormāli sāpīgi." Erotiskā seriāla "Ekstāze" zvaigzne Eduards Johansons par attiecību pieredzi

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Eduards Johansons seriālā "Ekstāze"
Eduards Johansons seriālā "Ekstāze" Foto: publicitātes

Valmieras Drāmas teātra aktieris, seriāla "Ekstāze" zvaigzne Eduards Johansons intervijā žurnālam "Santa" atklāti stāsta par savu attiecību pieredzi. 

Johansons, kurš režisora Dž.Dž.Džilindžera seriālā atveido Eliasu, atklāj, ka šobrīd viņa sirds ir brīva. 

Viņam gan ir iepriekšēja attiecību pieredze: nopietni var runāt par divām, abas ilga gandrīz četrus gadus.

"Manas pirmās attiecības beidzās pēc akadēmijas beigšanas, mēs kopīgi aizbraucām uz Franciju vākt vīnogas. Un tur dabūju kurvīti, mana meitene palika pie cita Francijā, bet es dabūju ar stopiem atgriezties Latvijā. Tas bija nenormāli sāpīgi. Savukārt otrajās attiecībās saskāros, ka attiecības var būt vārdos abpusēji nežēlīgas. Ja divi vīrieši strīdas, viņi apzinās, ka vienā brīdī tas var nonākt līdz fiziskam kontaktam: vēl viens vārds, un dūre lidos. Ja strīdas sieviete, tad viņa zina, ka viņu nesitīs, un bieži vien ar vārdiem spēj sāpīgi pārkāpt robežas," atklāj Johansons. 

Jau ziņots, ka nesen kinoteātros visā Latvijā pirmizrādi piedzīvoja Dž. Dž. Džilindžera pilnmetrāžas filma “Ekstāze”, kas uzņemta pēc Karīnas Gleitneres (iepriekš Račko) erotiskā romāna motīviem. Savukārt neilgi pēc tam klajā nāca seriāls ar tādu pašu nosaukumu.

Foto: Ieskats seriālā "Ekstāze"

Sešu sēriju erotiskā drāma vēsta par fotogrāfi Efeju, kura, bēgot no rutīnas attiecībās ar vīru, attopas kaisles virpulī ar ekscentrisku mākslinieku Eliasu. Iekāres apreibināta, viņa neaizdomājas par eiforijas sekām. Efeja nonāk kaislību, melu un intrigu virpulī, taču drīz vien šī jaunā aizraušanās kļūst par toksisku attiecību un asaru avotu. Efeja saprot, ka attiecībām ar Eliasu ir sava cena – iznīcība.

Vairāk lasi žurnāla "Santa" februāra numurā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu