Rīgā atkal viesosies "Cradle Of Filth"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

2024. gada 14. februārī Rīgas klubā “Melnā piektdiena” atkal uzstāsies Lielbritānijas ekstrēmās mūzikas grupa “Cradle Of Filth”, portālu TVNET informēja koncerta rīkotāji.

Grupa “Cradle Of Filth” jau sen sevi ir pierādījusi kā smagās mūzikas pasaules milžus. Denija Filta (Dani Filth) vadītā grupa, kas pazīstama ar savu unikālo ekstrēmo un tumšo skanējumu ar atsaucēm uz gotikas un okultisma pasaulēm, ir kopā jau vairāk nekā 30 gadus. Šī ir viena no spilgtākajām metāla grupām, kas joprojām darbojas un aktīvi koncertē.

Savas pastāvēšanas gados grupa “Cradle of Filth” muzikāli ir ļoti mainījusies – tā ir krietni attālinājusies no ierastā blekmetāla skanējuma, liekot uzsvaru uz gotisko un simfonisko metālu.

2021. gadā tika izdots grupas jaunais albums “Existence Is Futile”. Kā saka paši mūziķi, šis ir kārtējais monumentālais un aizraujošais ceļojums cauri tumsai. Albuma noformējumu, tāpat kā divus iepriekšējos, veidojis latviešu mākslinieks Artūrs Bērziņš.

Ar katru jaunu albumu “Cradle of Filth” pierāda, ka ir ļoti profesionāls kolektīvs un rada kvalitatīvu un interesantu mūziku, piesaistot arvien jaunus fanus.

Koncerta īpašie viesi - ASV grupa “Wednesday13”, kura izpildīs pazīstamā kolektīva “Murderdolls” skaņdarbus.

Koncerta sākums plkst.20. Klubs durvis ver plkst.18.30.

Biļetes joprojām pieejamas vietnē “Ticketshop”.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu