FOTO, VIDEO Latviju Eirovīzijā pārstāvēs Dons (11)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
"Supernova 2024" fināls
"Supernova 2024" fināls Foto: LTV/Lauris Vīksne

Sestdien, 10. februārī, tika noskaidrots, ka 2024. gada Eirovīzijas dziesmu konkursā Latviju pārstāvēs Dons ar dziesmu "Hollow".

Jau ziņots, ka sestdien, 10. februārī, desmit Latvijas Televīzijas (LTV) dziesmu konkursa “Supernova” dalībnieki sacentās par iespēju pārstāvēt Latviju 68. starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Malmes pilsētā Zviedrijā.

Video: Dons - "Hollow"

Konkursa uzvarētāju noteica skatītāju un žūrijas balsojuma kopvērtējumā. Detalizētus rezultātus, norādot žūrijas piešķirtās vietas un skatītāju balsojuma rezultātus, LTV publicēs pēc konkursa fināla. Savukārt konkursa žūrijas sastāvu LTV atklās maijā, kad būs noslēdzies Starptautiskais Eirovīzijas dziesmu konkurss.

Eirovīzijas nacionālās atlases finālā par ceļazīmi uz Eirovīziju sacentās Alekss Silvers, Avéi, Dons, Ecto, Edvards Strazdiņš, Funkinbiz, Katrīna Gupalo, grupa “Papīra lidmašīnas”, Saint Levića un duets “Vēstulēs”.

Foto: "Supernovas 2024" fināls

Atgādinām, ka Latvijas pārstāvja dziesma Eirovīzijas konkursā izskanēs otrajā pusfinālā. Tajā kopā ar Latviju šogad piedalīsies arī Albānija, Armēnija, Austrija, Beļģija, Čehija, Dānija, Grieķija, Gruzija, Igaunija, Izraēla, Malta, Nīderlande, Norvēģija, Sanmarīno un Šveice. Eirovīzijas otrais pusfināls notiks 9. maijā, bet fināls – 11. maijā.

Latvijai sešas reizes pēc kārtas nav izdevies pārvarēt Eirovīzijas pusfināla barjeru. 

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu