Seksa skandālā ierautā šovu zvaigzne komentē notikušo un turpmāko rīcību (5)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Ekspolitiķis Aldis Gobzems, kurš savos sociālajos tīklos nodarbojas ar Latvijas slavenību dzīves tumšāko nostūru publiskošanu, nesen dalījās ar vijolnieces Katijas Tindemarkas (Katy Tindemark) privātajiem kadriem. Nu šovu zvaigzne komentējusi notikušo. 

Jau ziņots, ka Gobzema soctīklu dēļ Katija ir nokļuvusi seksuāla rakstura skandālā, proti, ekrānuzņēmumi no intīma satura video tika ievienoti publiskai apskatei politiķa "Instagram" profilā. 

Katija par notikušo uzzināja no draudzenes, un abas šovā "Slavenības. Bez filtra" pārrunāja, ko iesākt tālāk.

Lai gan Katija ir šokā par notikušo, viņa uz notikušo nereaģē. "Ja godīgi, man vienalga. Gribi izklaidēties, izklaidējies! Tie, kas runā man aiz muguras, tas nozīmē, ka esmu viņiem priekšā," saka Katija, paužot neizpratni par to, ka sieviete, lai ko darītu, ir un paliek slikta. 

Katija uzsver, ka nekad nav pārgulējusi ar vīrieti naudas dēļ un visu, ko savā dzīvē sasniegusi ir panākusi pašas spēkiem. 

Draudzene vaicāja, ko viņas jaunais mīļotais saka par šo situāciju. "Viņš ir gudrs vīrietis, tāpēc esmu ar viņu kopā. Viņš zina, ka es neesmu eņģelis, pat ja viņš to redzēs, esmu pārliecināta, ka viņš būs manā pusē, tieši tāpēc viņš ir mans vīrietis."

Katiju gan mazliet bažīgu dara iespēja, ka mīļotais sagribēs neliešiem atriebties: "To gan es negribu." Vaicāta, vai, viņasprāt, viņš būtu uz ko tādu spējīgs, viņa saka: "Man patiesībā tā neliekas, jo viņš ir tāds mierīgs cilvēks, viņš cenšas ignorēt visu, arī viņam gadījušās visādas situācijas, kurās viņu mēģinājuši nomelnot."

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu