VIDEO Vai šī ir raķešu zinātne? Fiņķis un Patrisha min latviešu dziesmas

CopyDraugiem X Whatsapp

8. martā tiks noskaidroti ikgadējās mūzikas ierakstu balvas "Zelta mikrofons" laureāti. TVNET sadarbībā ar balvas rīkotājiem un nominētajiem mūziķiem jau ceturto gadu pēc kārtas piedāvā spēli "Atrodi dziesmu!". Pirmajā videoraidījumā mājīgajās TVNET biroja telpās viesojās Fiņķis un Patrisha. 

Šogad visvairāk nomināciju - piecas - saņēmuši Fiņķis un Patrisha par dziesmu "Raķešu zinātne": gada dziesma, radio hits, videoklips, straumētākais ieraksts ar "Elektrum" un "Elvi" gada dziesma.

"Šī dziesma man atgādina par cilvēkiem, bez kuriem šī dzīve būtu daudz tumšākās krāsās," stāsta Fiņķis. "Rakstot šo dziesmu, sevī risināju konfliktu, kas rezultējās ar manis paša cieti būvētā ego demontāžu. Ņem vieglāk - šī nav raķešu zinātne!" 

Spēles ideja ir vienkārša. Mēs esam sagatavojuši 10 savulaik "Zelta mikrofonam" nominētus pašmāju dziesmu fragmentus no dažādiem laikiem, un viesu uzdevums ir atminēt - kas konkrēto dziesmu izpilda un kāds ir tās nosaukums. Spēles dalībniekiem tiek dota arī viena papildiespēja - zvans draugam.

Kā Fiņķim un Patrishai veicās ar dziesmu minēšanu - skaties video!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu