Duļevska atklāj, kāda dzīve ir viņas un Laviņa vecākajam dēlam ASV

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

TV raidījumu vadītāja Jana Duļevska, viesojoties raidījumā "Māmiņu klubs", pastāstīja, kā ASV klājas viņas un hokejista Rodrigo Laviņa vecākajam dēlam.

Kā zināms, viņu vecākais dēls Martins dzīvo Amerikā. Pirmo gadu sācis arī studijas universitātē un paralēli turpina spēlēt hokeju. "Pateicoties tam, ka viņš spēlē hokeju, viņam ir iespēja studēt Amerikā.

Es kā latviete esmu ļoti pateicīga Amerikai, ka tā dod manam dēlam iespēju mācīties Amerikā un spēlēt hokeju augstākā līmenī."

Kā zināms, Janas ģimenē hokejs nebūt nav svešs. Viņa jau vairāk nekā 20 gadus ir kopā ar vienu no savas paaudzes izcilākajiem latviešu hokejistiem, tagad hokeja treneri Rodrigo Laviņu. 

"Tā interese par hokeju Martinam jau bija teju kopš dzimšanas. Es viņu ņēmu līdzi uz spēlēm. Lai gan viņš bija ļoti aktīvs bērns, hokeja laukumā viņš vienmēr kļuva mierīgs," pastāstīja Jana.

Martins spējot apvienot mācības ar hokeju, bet tas nemaz neesot tik vienkārši, jo slodze esot liela un arī mācībām ir jābūt līmenī. 

Kā zināms, Jana un Rodrigo iepazinās jau skolas laikā. Duļevska ar Rodrigo Laviņu mija gredzenus 2002. gadā. Pāris audzina divus dēlus - Martinu un Niklāvu.

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu