"Viņš aizlidoja..." Sedokova jaunā ierakstā liek noprast par krīzi laulībā ar Timmu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Latviešu basketbolista Jāņa Timmas sieva, Ukrainas dziedātāja Anna Sedokova vietnē "Instagram" dalījusies ar dziļdomīgiem ierakstiem, kur runā par abu attiecībām. 

Kā zināms, Timma un Sedokova dzīvo un strādā katrs savā pasaules malā. Abi satikās Valentīndienā, kad Timma ieradās pie sievas ar dāvanām. 

Toreiz Sedokova rakstīja, ka "šķiras jau divdesmito reizi", un arī savā jaunākajā ierakstā liek noprast, ka abu starpā valda savādas attiecības.

"Nu lūk, viss. Viņš aizlidoja. Dzīve ir neticama lieta. Un man nav ne jausmas, kad mēs atkal satiksimies un kādā statusā. Es pat nezinu valsti, kurā mēs kādreiz varbūt satiksimies," raksta Sedokova.

Foto: Instagram/annasedokova

"Bet tas, ko es zinu, – labākais, ko mēs šobrīd varam darīt, ir strādāt un dzīvot savu labāko dzīvi, jo citas mums nebūs. Un tad mēs ar visu tiksim galā..." tā dziedātāja.

Kā zināms, abi pērn atzīmēja trešo kāzu gadadienu. Šī ir Timmas otrā laulība. Viņš ar Sedokovu satuvinājās laikā, kamēr bija oficiāli precējies ar dēla mammu Sanu Timmu (tagad Ošu). Arī Sedokovai no vairākām iepriekšējām attiecībām ir trīs bērni.  

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu