Nav divu Tomu 12 stundu badastreiks, pārsteiguma Dons un šausmas Smiltenē (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: TVNET kolāža

Klāt jau trešā podkāsta “Nav divu Tomu” sērija. Arī šoreiz tā veidotāji – TVNET kultūras redaktors Toms Treibergs un publicists Toms Lūsis, kā ierasts, pārrunās aktualitātes Latvijā un pasaulē.

Vispirms par to, kā pasauli pārsteidza nesagatavotu 30 Palestīnu atbalstošu Hārvarda universitātes studentu pieteiktais badastreiks. Šie varonīgie studenti cēla mērķa vārdā bija gatavi upurēt ne tikai savu veselību, bet, iespējams, pat dzīvību, jo badastreiku ieturēja veselas 12 stundas. Lūsis nolēma ar viņiem solidarizēties un trīs stundas pēc kārtas neēst cūkgaļu.

Tālāk, kā jau sarunāts iepriekšējā raidījumā, neliels atskats uz konservatīvās domas konferences “Demos” apmeklējumu. Kāds konservatīvismam sakars ar nerimstošo čīkstēšanu par sen aizgājušajiem pandēmijas laika ierobežojumiem? Vai nebūtu pienācis laiks sākt tikpat aktīvi pārdzīvot arī par Staburaga appludināšanu? Kurš mirklis ir uzskatāms par konservatīvisma sākumpunktu, pēc kura sasniegšanas visas nākamās idejas ir pārāk progresīvas? Podkāsta veidotāji centīsies atbildēt uz šiem un citiem jautājumiem.

Lai arī iepriekšējā podkāsta sērijā Treibergs nepiekrita derībām par Eirovīzijas vietējās atlases potenciālo uzvarētāju, Lūsis pamanījies uzvarēt citās noslēgtās derībās. Šogad, kā jau 50% no vadītājiem to iepriekš prognozēja, Latviju pārstāvēs Dons. Bet ko īsti nozīmē “Hollow”? Un par ko vispār ir šī dziesma? Tomi sagatavojuši jums kādu negaidītu priekšlasījumu, kas saliks visu pa plauktiņiem.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu