Latvijas slavenākais sieviešu pāris atklāj jaunas detaļas par gaidāmo ģimenes pieaugumu (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Šova “Slavenības. Bez filtra” dalībnieces Sendija un Danute, plānojot kopīgu mazuli, izskata medicīniskās apaugļošanas iespējas ārzemēs. Izrādās, ka izdevumi var sasniegt vairāk nekā 20 000 eiro. Neskatoties uz to, abas ir optimistiski noskaņotas un apsver dažādas iespējas un piedāvājumus.

Sarunā pāris atklāj, ka nav domājušas par to, kā donoram būtu jāizskatās, taču abas gribētu, lai donors būtu no Eiropas. Dāmas uzzina, ka Spānijā ir klīnikas, kuras ir orientētas tieši uz viendzimuma pāru medicīnisko apaugļošanu, kas piesaista viņu uzmanību. Izrādās, ka, izmantojot īpašu metodi, iespējams izmantot divu sieviešu olšūnas kopīga bērniņa radīšanai.

Apspriežot iespējamos donoru variantus, abas nolemj, ka nevēlas anonīmu spermas donoru, bet gan daudz labprātāk pašas izvēlētos piemērotāko kandidātu.

Sendija atklāj, ka viņai pat nebūtu nekas iebilstams, ja šis donors pēc gadiem arī uzmeklētu bērnu: “Vecāku nekad nevar būt par daudz. Ja viņi gribēs pēc 18 gadiem kaut kādā veidā savienoties, es būšu tikai priecīga.” 

Vairāk skaties 1188.lv! 

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu