FOTO Ikšķilē pusdieno "Krēslas" zvaigzne Kristena Stjuarte (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: restorans_brandins/"Instagram"

Holivudas aktrise, filmu sērijas "Krēsla" zvaigzne Kristena Stjuarte ieradusies Latvijā un paviesojusies restorānā "Brandīns" Ikšķilē, liecina 21. februārī publicētā fotogrāfija sociālo tīklu platformā "Instagram". Ārvalstu mediji vēsta, ka Latvijā viņa ieradusies savas pirmās filmas uzņemšanas nolūkos. 

"Mūsu ikdiena ir piepildīta ar lielisku ēdienu, taču pats galvenais ir cilvēki, kuri to padara īpašu, - gan mūsu izcilie viesmīļi un pavāri, gan viesi! Šodien īpaši priecājāmies tepat Ikšķilē uzņemt viesos Holivudas zvaigzni Kristenu Stjuarti," fotogrāfiju ar aktrisi platformā "Instagram" parakstījis restorāna personāls. 

Restorāns raksta, ka aktrise nobaudījusi brieža tartaru un tom yum zupu.

Kā raksta kultūras izdevums "Rolling Stone", Stjuarte Latviju iekļāvusi starp iespējamām savas pirmās filmas "Ūdens hronoloģija" (The Chronology of Water) filmēšanas lokācijām. 

Stjuarte par Latviju izteikusies atzinīgi, sevišķi viņu aizrāvis dabas skaistums – Floridai raksturīgas pludmales pavisam netālu no mežiem, kādi redzami ASV Klinšu kalnos. 

Stjuarte paudusi cerību, ka līdz martam varēs ierasties Latvijā, lai strādātu pie filmas. Viņa sevišķi vēlējusies iemūžināt kadrus ar sniegu. 

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu