Mācītāja meita Linda Kalniņa par vecāku reakciju uz viņas filmēšanos erotiskajā drāmā "Ekstāze" (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Linda Kalniņa erotiskajā drāmā "Ekstāze"
Linda Kalniņa erotiskajā drāmā "Ekstāze" Foto: publicitātes

Aktrise Linda Kalniņa, kuras līdz šim populārākā loma ir Dž. Dž. Džilindžera erotiskajā drāmā "Ekstāze", atklāj, kas par redzēto sakāms viņas vecākiem. 

Jau ziņots, ka pērn uz lielajiem ekrāniem nonāca "Ekstāze", kuras stāsta centrā ir talantīga buduāra fotogrāfe Efeja, kuras laulība ir uz sabrukuma robežas, kad viņa satiek provokatīvo gleznotāju Eliasu, ar kuru attopas mežonīgas iekāres, seksuālo rotaļu un postošu melu virpulī. Kaisles uguns pāraug apmātībā, bet bauda mijas ar asarām, līdz Efeja saprot, ka sākotnēja viegluma vietā attiecības ar Eliasu viņu velk pagrimuma virzienā.

Foto: Ieskats seriālā "Ekstāze"

Galveno lomu atveido talantīgā aktrise Linda Kalniņa, kas studē režiju otrajā kursā, savukārt mākslinieku Eliasu atveido Valmieras drāmas teātra aktieris Eduards Johansons. Ekranizējumā būs redzami arī Signe Dancīte, Rihards Lepers, Telma Auziņa, Alberts Viegliņš, Lelde Dreimane un citi.

Kā zināms, aktrise Linda Kalniņa ir publiski ir zināma kā komponista Imanta Kalniņa un aktrises Helgas Dancbergas mazmeita, kā mācītāja Krista Kalniņa vecākā meita no pirmās laulības un kā aktrises Rēzijas Kalniņas dvīņubrāļa meita.

"Mana ģimene ir ļoti atbalstoša - mamma ar patēvu bija uz pirmizrādi. protams, sākumā tu uztraucies, izdzirdot terminu "erotiska drāma", ej tu sazini, kas tas tāds būs! Bet beigās tur taču notiek arī viss kas cits - tā ir filma!" raidījumā "Slavenības. Bez filtra" atklāj Kalniņa. 

Kas par to sakāms viņas tēvam, mācītājam Kristam Kalniņam? "Es neesmu prasījusi - to var prasīt viņam."

Viņa gan steidz piebilst: "Es arī mammai neprasu atļauju. Mamma man vienkārši ir ļoti tuvs cilvēks, un es ar viņu apspriežos kā ar padomdevēju, tāpat kā ar savām draudzenēm, bet tā nav atļaujas prasīšana."

"Neviens no maniem vecākiem neprasīja man atļauju par savu profesiju, līdz ar ko es arī neprasu!" tā Kalniņa.

Vairāk skaties 1188.lv!

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu