VIDEO Dons ar gariem matiem? Mūziķis reaģē uz aicinājumu salabot viņa Eirovīzijas priekšnesumu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: ekrānuzņēmums no tiktok.com/@robertssilavs

10. februārī sociālos tīklus pāršalca video, kur interneta personība Roberts Silavs iesaka Donam veidus, kā "salabot viņa Eirovīzijas priekšnesumu". Nu pats Dons reaģējis uz tiem. 

Silavs savā video saka: "Tikai mēs zinām, ka Dons kādreiz bija seksīgs. Eiropai tas ir vienkārši plikpaurains pusmūža vīrietis."

Interneta personība piedāvā risinājumu - parūkas!

Video vietnē "Tik Tok" saņēma vairāk nekā 230 tūkstošus skatījumu, un arī pats mūziķis uz to reaģēja, rakstot: "Es gar zemi!"

 "Šobrīd viņš vienkārši stāv un dzied... Bet ja viņš ienāktu ar blondiem gariem matiem, pēc kāda laika norautu tos un apakšā būtu melni īsāki mati, tad norautu tos un parādītos viņa "signature" plikā pleška?" jaunajā video saka Silavs.

Dons atsaucās viņa piedāvājumam. Kā tas izskatās - skaties video!

Jau ziņots, ka Eirovīzijas dziesmu konkursā Malmē Dona dziesma "Hollow" izskanēs otrajā pusfinālā 9. maijā. Tajā piedalīsies arī Albānija, Armēnija, Austrija, Beļģija, Čehija, Dānija, Grieķija, Gruzija, Igaunija, Izraēla, Malta, Nīderlande, Norvēģija, Sanmarīno un Šveice. Otrajā pusfinālā balsos arī trīs no “Lielā piecinieka” valstīm – Spānija, Itālija un Francija. Eirovīzijas pirmais pusfināls notiks 7. maijā, savukārt fināls – 11. maijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu