FOTO Repa elite pulcējas Gustavo grāmatas prezentācijas pasākumā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Reperis un mūzikas producents Gustavo nācis klajā ar iedvesmojošu autobiogrāfiju, kas portretē viņa radošo un personīgo dzīvi no 2001. līdz 2011. gadam. Grāmatā atspoguļoti Gustavo iekšējie pārdzīvojumi, attiecību aizkulises un ceļš līdz pirmajam koncertam “Arēna Rīga” 2010. gadā, pēc kura sekoja pauze 10 gadu garumā. Kāpēc?

470 lapaspusēs apkopoti 78 dziesmu teksti, 28 piedzīvojumu stāsti un līdz šim nepublicētas fotogrāfijas, kas raksturo gan personīgo, gan Latvijas repa mūzikas dzīvi laikā no 2001. līdz 2011. gadam.

Pirmoreiz lasītājiem ir dota iespēja ielūkoties patiesajos iemeslos, kādēļ pēc veiksmīgā koncerta “Arēna Rīga” Gustavo nolēma iepauzēt savu darbību uz vairāk nekā desmit gadiem. Grāmatā tiek atklāti maz zināmi un nedzirdēti stāsti par vairākām pirmsnāves pieredzēm, sarežģītajām attiecībām ar vecākiem, mūziku un sievietēm. Notikumu epicentrā ir jautājums, kā veidot un attīstīt radošo darbību, ja dažādas apstākļu sakritības, negaidīti notikumi un pat astrologs pasaka, ka mūziķa karjera Gustavo nav lemta.

“Aprakstot notikumus, kas līdz šim publiskā telpā nav stāstīti, man bija jāuzrok un jāpārcilā neskaitāmas putekļu pārklātas atmiņas. Radošais process kļuva par īstu laika mašīnu, pamodinot spilgtus emocionālus pārdzīvojumus, īpaši saistībā ar tuvām attiecībām un pat vairākām pirmsnāves pieredzēm, kuras nu ir iemūžinātas aizraujošos stāstos.” – komentē grāmatas autors Gustavo.

Grāmata “Beidzot! – dziesmu teksti un starpgadījumi” būs jaunatklājums gan kvēlākajiem Gustavo faniem, gan tiem, kuri mūziķa daiļradi iepazinuši arī pēc leģendārā albuma “Beidzot”! No 29. februāra grāmata nopērkama vietnē www.beidzot.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu