Rīgā joprojām liela interese par radio apraides tiesībām

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Schutterstock.com

Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (NEPLP) konkursā par apraides tiesību piešķiršanu radio programmas veidošanai vai apraides zonas palielināšanai Rīgā 100,0 megahercu (MHz) frekvencē saņemti septiņi pieteikumi, liecina paziņojums izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Pieteikumi saņemti no sešiem pretendentiem, proti, SIA "All Media Latvia", AS "Radio SWH", SIA "DMN Latvija", SIA "Radio Skonto LV", SIA "EHR Latviešu Hiti" un SIA "Radio TEV", kas ir iesniegusi divus pieteikumus.

Jau vēstīts, ka SIA "EHR mediju grupa" kopā ar reperi Ozolu, DJ Gustavito un žanra komūnu "hiphops.lv" konkursā startē ar jaunu programmu - "EHR hip-hop FM".

Šā gada 12.martā Doma laukumā topošās raidstacijas veidotāji sadarbībā ar hip-hop komūnu rīkos mūzikas žanram veltītu pasākumu un jaunā mūzikas kanāla FM piedāvātās versijas prezentāciju. Pasākumā plānots pulcēt žanra cienītājus, lai muzikālā veidā, klausoties hip-hop, paustu viedokli un atbalstītu FM apraides nepieciešamību, kā arī uzklausītu viedokļus no Latvijas sabiedriskās domas veidotājiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu