Porziņģim blakus manīta efektīga tumšmate (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: Evija Trifanova/LETA

Latvijas basketbolists, NBA kluba Bostonas "Celtics" spēlētājs Kristaps Porziņģis februāra izskaņā apmeklēja NHL spēli, iespējams, kādas efektīgas tumšmates sabiedrībā. 

Sociālajos tīklos izplatās foto, kur Porziņģis redzams Bostonas "Bruins" spēlē pret Vegasas "Golden Knights". Maču viņš apmeklēja kopā ar Žani Peineru, taču Porziņģam blakus sēdēja kāda tumšmate. 

Lai arī pagaidām nav zināms, kas ir efektīgā dāma, ļaudis sociālajos tīklos lielāku uzmanību pievērsa tieši Peineram un viņa matu sakārtojumam - daudzi viņu salīdzināja ar Loida Kristmasa tēlu no filmas "Stulbs un vēl stulbāks" (Dumb and Dumber), ko atveido Džims Kerijs. 

Kā zināms, pērn izjuka Porziņģa un viņa draudzenes Lauras Vizlas attiecības. 

Vizla par šķiršanos runā izvairīgi, vien žurnālam "Santa" šā gada februārī sacīja: "Bet nav notikusi traģēdija, šo šķiršanos nevērtēju kā zaudējumu. Mēs viens otru ļoti cienām, viņš ir lielisks. Man bija jāpaiet malā, jāapsēžas un jāpadomā. Iespējams, esmu tāds cilvēks, kas vienmēr ļoti daudz ir koncentrējies uz citiem. Bet esmu jauna, un, lai būtu pa īstam laimīga, man ir svarīgi attīstīties. Bet grūti to izdarīt, ja dzīvo vairāk otram, nevis sev."

Kā zināms, Kristaps un Laura bija kopā trīs gadus. 

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu