Pēc Vizlas ir cita: meitenes, kurām izdevies savaldzināt Kristapu Porziņģi

Foto: LETA, instagram/sookiehalll / TVNET kolāža
Sejas.lv

Kristaps Porziņģis (28), kurš kļuvis par pirmo latvieti NBA finālā, ir ne tikai talantīgs basketbolists, bet arī jauns, pievilcīgs, bagāts un iekārojams vecpuisis! Esam apkopojuši daiļavas, kurām izdevies pievērst Porziņģa uzmanību un raisīt simpātijas. Cik tas bijis nopietni – par to vēsture klusē...

Laura Vizla

Runas par to, ka Porziņģis satuvinājies ar latviešu daiļavu, izskanēja 2021. gada sākumā, kad bijušās VEF karsējmeitenes Lauras Vizlas sociālajos tīklos parādījās fotogrāfijas, kur viņa redzama Dalasā, ASV, laikā, kad Porziņģis vēl atradās NBA kluba Dalasas "Mavericks" komandas rindās. 

Drīz vien abi apstiprināja savas attiecības ar pirmo kopbildi 2021. gada Valentīndienā, bet par viņu attiecību sākumu uzskatāms 2020. gada augusts.

Kā izrādās, abus iepazīstinājis Latvijā dzīvojošais brazīliešu influenceris Felipe Gabriels Ksavjērs.

Felipe sarunā ar izdevumu "Privātā Dzīve" pērnā gada aprīlī atklāja, ka viņu un Lauru vieno draudzības saites vismaz septiņus gadus un tieši viņš bija tas, kurš abus iepazīstinājis. "Savā ziņā, pateicoties man, Kristaps un Laura ir pāris. Gan Laura, gan Kristaps ir mani labākie draugi. Kopā tusējām, un ar laiku abi satuvinājās," sacīja Felipe.

Taču saskanīgais pāris izšķīrās pēc trīs gadu ilgas draudzības. Runas par to, ka Kristaps un Laura gājuši katrs savu ceļu izskanēja pēc tam, kad Porziņģis viens devās uz Bostonu pagājušā gada septembrī, kur spēlē "Celtics" sastāvā. Tikmēr Vizla savos sociālajos tīklos turpināja dalīties ar kadriem no Latvijas.

Kristaps tā arī publiski nav komentējis šķiršanos, taču Laura intervijā žurnālam "Santa" šā gada februārī sacīja:

"Bet nav notikusi traģēdija, šo šķiršanos nevērtēju kā zaudējumu. Mēs viens otru ļoti cienām, viņš ir lielisks. Man bija jāpaiet malā, jāapsēžas un jāpadomā. Iespējams, esmu tāds cilvēks, kas vienmēr ļoti daudz ir koncentrējies uz citiem. Bet esmu jauna, un, lai būtu pa īstam laimīga, man ir svarīgi attīstīties. Bet grūti to izdarīt, ja dzīvo vairāk otram, nevis sev."

Sūkija Hola

Vien mēnesi pēc intervijas, kur Laura runā par šķiršanos no Kristapa, viņš jau tika manīts kādas efektīgas tumšmates kompānijā.

Februāra izskaņā Porziņģis apmeklēja Bostonas "Bruins" spēli pret Vegasas "Golden Knights". Viņš tika iemūžināts līdzās bijušajam basketbolistam un draugam Žanim Peineram, kā arī kādai tumšmatei, kas, kā vēlāk atklājās, ir modele Sūkija Hola. 

Hola savā slēgtajā "Instagram" kontā ir ievietojusi dažus stāstiņos, kuros...

Uz augšu