Foto un video Rinkēvičs Lielās mūzikas balvas ceremonijā pasniedz gada jaunā mūziķa balvu (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Rinkēvičs Lielās mūzikas balvas ceremonijā pasniedz gada jaunā mūziķa balvu.
Rinkēvičs Lielās mūzikas balvas ceremonijā pasniedz gada jaunā mūziķa balvu. Foto: Ilmārs Znotiņš, Valsts prezidenta kanceleja.

12. martā Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs Lielās mūzikas balvas ceremonijā pasniedza balvu kategorijā "Gada jaunais mūziķis" dziedātājai Katrīnai Paulai Felsbergai, portālu TVNET informē Valsts prezidenta padomnieks komunikācijas jautājumos Mārtiņš Drēģeris. 

"Šodien mums ir izcilības svētki Latvijas mūzikā. Lielā mūzikas balva parasti ir zināms atskaites punkts. Mēs atskatāmies uz aizvadīto gadu. Mēs novērtējam to, kas ir padarīts," uzrunājot skatītājus Latvijas Nacionālajā operas un baleta namā, pauda Rinkēvičs. 

"Bet Lielā mūzikas balva ir arī dzirksts kādai jaunai idejai – kaut kam jaunam un skaistam. Man ir īpašs prieks, ka tieši man šovakar ir tā laime un gods pasniegt balvu kategorijā "Gada jaunais mūziķis". Tie ir cilvēki, kuri jau ir izcilības. Tie ir cilvēki, kuri jau ir sākuši savu ceļu mūzikā. Taču izcilība nav iedomājama bez kvalitatīvas izglītības, bez drošas izglītības un, to es gribu uzsvērt, drošas vides skolā, augstskolā un darbavietā," uzsvēra prezidents.

 

"Izcilība mūzikā nozīmē smagu darbu un mācības, tādēļ es gribu teikt paldies ne tikai jaunajiem talantiem, bet visiem tiem, kuri viņus ir iedrošinājuši: tuviniekiem, mācībspēkiem, klausītājiem un vienkārši visiem mūzikas draugiem."

"Mīļie draugi! Jūs sākat savu ceļu mūzikā. Jūs jau spoži mirdzat pie mūsu Latvijas mūzikas debesīm, bet jums vēl ir daudz jaunu galaktiku, ko iekarot. Lai jūs ikdienā un dzīvē turpmāk pavada gan skatītāju mīlestība, gan kolēģu apbrīna un, protams, arī kritiķu atzinība," rezumēja Rinkēvičs. 

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu