"Esmu atpakaļ pie plīts!" Prusax izdod jaunu singlu un Lapzemē tapušu videoklipu (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Prusax
Prusax Foto: publicitātes

Spilgtais pašmāju reperis Prusax izdevis enerģisku singlu “TJZ”, ko papildina videospēļu estētikā tapis videoklips, kas filmēts Lapzemē, Somijā.

“Strādājot pie dziesmas “TJZ” un singlam ieņemot skaidrākas aprises, nolēmām, ka tam vajadzīgs spēcīgs vizuālais stāsts, un tā nu otro reizi pusgada laikā devos ceļojumā aiz Polārā loka. Piecās dienās paspējām daudz - meklējām lokācijas, snovojām, nonācām sniega vētrā, darījām visu iespējamo, lai tiktu pie labākajiem kadriem un klipa enerģijas,” stāsta Prusax. “Man pašam šis singls un video ir viens no mīļākajiem manas muzikālās karjeras projektiem, ceru, ka mani fani dalīs ar mani šīs emocijas.”

Noklausies!

Prusax klausītāji jau būs pamanījuši, cik svarīga dzīves sastāvdaļa viņam ir videospēles un “geimeru” komūna. “Līdz šim izdotajos gaidāmā albuma singlu mūzikas klipos skatītāji jau ievērojuši skaidras atsauces uz videospēlēm, tā nu “TJZ” video Prusax pats nonāk ekstrēmo sportu videospēļu universā. Interesanti, ka gaidīto Lapzemes ziemas ainavu un ziemeļblāzmu vietā saņēmām arī daudz skarbākus laikapstākļus, viena no klipā iekļautajām ainām ir spēcīga sniega vētra, kura pieņēmās spēkā ar katru minūti un gandrīz atstāja mūs ieputinātus kalna galā. Pēc laimīgas nokļūšanas drošībā bija prieks, ka arī šīs ainas iekļautas video un parāda adrenalīnu, ko piedzīvojām” stāsta videoklipa režisore Elizabete Šukste.

Videoklipu “TJZ” filmēja Arvis Belovs un montēja "Buddyski brothers".

"Kā jau varat nojaust, esmu “atpakaļ pie plīts”, aktīvi strādāju studijā pie šogad gaidāmā albuma un apsolu tajā sastapt krāšņu viesmākslinieku plejādi, " Prusax turpina.

Savas muzikālās gaitas Prusax aizsāka 2017. gadā ar debijas singlu "Xvizits", bet plašākai sabiedrībai kļuva pazīstams kā viens no apvienības "New Wavy" dalībniekiem, iekarojot klausītāju sirdis ar tādiem hitiem kā "Sporta stundas", "Pirmais līgā" un “Repa spēles terorists”. Mūzikas kritiķu augsti vērtētais debijas albums "A+" 2020. gadā tika nominēts Mūzikas gada balvas “Zelta mikrofona” kategorijās “Gada Hip-Hop albums” un “Gada debija”. Šobrīd Prusax ir viens no aktuālākajiem latviešu hip hopa jaunās skolas izpildītājiem un 2021. gadā sācis sadarbību ar “Universal Music Group”

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu