"Nelūgto viesu" producente Lelde Kovaļova raksta jaunu romānu un domā par cita ekranizēšanu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Producente šobrīd populārajam pašmāju seriālam “Nelūgtie viesi” un vairāku iemīļotu romānu autore Lelde Kovaļova, viesojoties “Radio SWH” raidījumā “Ar dziesmu par dzīvi”, atklāj, ka šobrīd aktīvi strādā pie jauna romāna un domā par cita rakstītā darba ekranizēšanu.

“Es vairs kaut kā nevaru rakstīt, ja es to neredzu jau kā kino bildi,” raidījuma vadītājam Jānim Šipkēvicam atzīst Kovaļova, “Tāpēc man arī šobrīd ir sarunas, ka vēl viens no maniem romāniem tiks ekranizēts.” Uz Šipkēvica jautāto, vai režisors arī šajā gadījumā būs vīrs Vlads Kovaļovs, ar kuru kopā abi strādā pie seriāla “Nelūgtie viesi”, rakstniece atklāj, ka tas būšot cits latviešu režisors.

“Tā ka es par to ļoti priecājos un arī šo jaunāko darbu rakstu un jau iztēlojos, kā izskatīsies filmēšanas vietas un viss. Kaut kā tas kino sauc – ļoti,” atklāj Kovaļova. Viņa piekrīt Šipkēvica teiktajam, ka režisoram un producentam ir jādomā vienādi, pat ja tas ir vīrs un sieva, kā tas ir abu gadījumā seriālā “Nelūgtie viesi”, kur viens ir režisors, bet otrs – producents.

“Man liekas, ka ir arī svarīgi skatīties vienā virzienā, cienīt vienam otru, respektēt šos otra sapņus un intereses. Mums kaut kā, iespējams, varbūt ir paveicies, bet mēs ļoti – es arī ticu, ka viens otru profesionāli novērtējam, teiksim, viens otra talantus, un kopā tas acīmredzot strādā,” uzskata Kovaļova.

Pilnu raidījuma ierakstu vari noklausīties šeit!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu