Latvijas mūzikas topā notiek līderu maiņa

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
 "Olas"
"Olas" Foto: publicitātes

Latvijas Izpildītāju un producentu apvienība (LaIPA) sadarbībā ar portālu TVNET piedāvā Latvijā klausītāko singlu topu - prezentējot dziesmas, kas aktuālajā nedēļā ir populāras gan radiostacijās, gan straumēšanas vietnēs internetā. Topu rezultātus veido Radiomonitor un Ranger Computer apkopotie dati. Topos notikusi līderu maiņa, un dziesmu sarakstu papildinājuši jaunumi.

Straumēšanas tops

Šī gada 11. nedēļā straumēšanas topā no latviešiem pārliecinoši līderi ir apvienība “Olas” ar singlu “Nārnija”, kurā piedalās arī dziedātāja Esmeralda un producents heywhosthatkid. Lielajā top 20 šī dziesma ir otrajā vietā. Jāpiemin, ka 12. aprīlī “Olas” svinēs savas pastāvēšanas desmitgadi koncertzālē Palladium, un deju mūzikas stilistiskā ieturētā “Nārnija” labi sagatavo klausītājus ballītes atmosfērai.

Pašmāju singlu straumēšanas topa otrajā vietā šoreiz ir Patrisha un Fiņķis ar hitu “Raķešu zinātni”. Trešie ir “Singapūras Satīns” ar “Degvielu”, un arī viņi gatavojas dubultkoncertam Palladium koncertzālē 28. un 29. martā.

Foto: publicitātes

Straumēšanas topā ir divi jaunumi - repera PRUSAX jaunais singls “TJZ” debitējis devītajā pozīcijā, šai dinamiskajai dziesmai ir videospēļu estētikā ieturēts videoklips, kas labi pastiprina mūzikas radīto adrenalīnu. Mimicus ar singlu “Ko tu lūr” ir desmitajā vietā. Šajā drum'n'bass stilistiskajā dziesmā apvienojušies Kapteinis Reinis, Horens Stalbe un TV šovu zvaigzne Magone Liedeskalna.

Lielajā straumēšanas singlu top 20 līderos jau piekto nedēļu ir Kanjē Vests un Ty Dolla $ign ar “Carnival”. Otrajā vietā “Olas”, Esmeralda un heywhosthatkid ar “Nārnija”. Trešajā vietā ierindojies Djo ar “End of Beginning”. Savukārt “Raķešu zinātne” lielajā topā ir 19. vietā, bet “Degviela” ieņem 20. vietu.

Radiostaciju tops

Lielajā radiostaciju top 20 līdere šobrīd ir Dua Lipa - topa virsotnē redzams viņas aktuālais singls “Training Season”, savukārt singls “Houdini” ir 14. vietā. Dziedātājas jaunā albuma “Radical Optimism” izdošana tiek solīta 3. maijā. Albumu veidos 11 dziesmas, tostarp abi veiksmīgie singli, un šī albuma radīšanā piedalījies arī Kevins Pārkers no grupas “Tame Impala”.

Foto: publicitātes

Radiostaciju topa otrajā vietā ir Bensons Būns ar “Beautiful Things”. Trijniekā beidzot esam sagaidījuši arī Bejonsi ar “Texas Hold 'Em”, kuras jaunākajam albumam dots nosaukums “Cowboy Carter”, un 29. marts būšot tā iznākšanas diena.

Spēlētāko latviešu dziesmu topā līderpozīciju ieguvusi grupa “Astro'n'out” ar dziesmu “Lai labāk gulētu”, lielajā topā dziesma ir 11. vietā. Otrajā pozīcijā šajā nedēļā ir Zebrene ar “Pazūd pulss”, kas lielajā topā ir 16. vietā. Trešais ir Justs ar dziesmu “Baltajos palagos”. Savukārt topa sestajā vietā debitējis Chris Noah ar marta sākumā izdoto dziesmu “Nomodā”.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu