"Jaunās vienotības" teicamnieku sindroms un mājdzīvnieku līķi piketā ir OK?

Ieskats podkāsta "Nav divu Tomu" jaunākajā sērijā
TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp

Jau rīt, 22. februārī, skatītājus priecēs kārtējā podkāsta “Nav divu Tomu” sērija. Iepriekšējā raidījumā tā veidotāji – TVNET publicists Toms Lūsis un kultūras redaktors Toms Treibergs, atbildēja uz skatītāju iesūtītajiem jautājumiem, taču šoreiz atgriezīsies pie jau ierastā formāta – pēdējā laika aktualitāšu apskata un analīzes.

Šoreiz raidījumā par aplokšņu algu skandālu partijā “Jaunā vienotība”, kā arī mūžam nerimstošajām diskusijām par un ap bijušā Ministru prezidenta Krišjāņa Kariņa izšķērdīgajiem lidojumiem. Un kāpēc šīs abas tēmas sociālajos tīklos rezonē teju vai skaļāk par Šlesera un Šķēles saistību ar mangāna rūdas eksportu uz krieviju?

Tāpat Tomi atskatīsies uz aizvadīto Mūzikas ierakstu gada balvu “Zelta mikrofons”. Par ko sacepušies pašmāju mūziķi un cik liela vaina par to būtu jāuzņemas pasākuma organizatorei Elitai Mīlgrāvei? Cik korekti ir pasākumu, kura centrā jābūt mūzikai, pārvērst par vienas personas pašreklāmu? Vai “Zelta mikrofons” ir pārmaiņu priekšā?

Nelielai muzikālai atslodzei starp smago tēmu apspriešanu Lūsis aicinās Treibergu radīt podkāstam “Nav divu Tomu” pašam savu džinglu, ko potenciāli izmantot zīmola identitātes nostiprināšanai. Talkā tiks ņemta ukulele.

Bet noslēgumā traģikomisks stāsts par piketu pret mājdzīvnieku bezatbildīgu pavairošanu, uz kuru dzīvnieku aizstāvji un draugi bija paņēmuši līdzi vairākus mirušus mājdzīvniekus. Vai šāda protesta forma sasniedza iecerētos rezultātus, vai arī tā bija klaji pašmērķīga? Par šo visu plašāk skatieties jau rīt.

Iepriekšējo podkāsta "Nav divu Tomu" epizodi vari noskatīties šeit.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu