Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Rebela Vilsone apsūdz slavenu aktieri netiklu darbību veikšanā (5)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Austrāliešu aktrise Rebela Vilsone drīzumā klajā laidīs savu grāmatu "Rebel Rising", kur atklāj visai neglaimojošu informāciju par savu kolēģi Sašu Baronu Koenu.

Viņa atsauc atmiņā 2016. gada filmas "Spiegs kļūdas pēc" (The Brothers Grimsby) uzņemšanu. "Likās, katru reizi, kad es runāju ar SBC (saīsinājums no Saša Barons Koens – red.), viņš pieminēja, ka vēlas, lai es kādā nākotnes ainā būtu kaila. Es sacīju: "Ha, es nefilmējos kaila, Saša."

Viņa grāmatā apraksta kādu incidentu filmēšanas laukumā, kurā apgalvo, ka Koens kādu dienu viņu izsaucis, lai nofilmētu papildu ainu Keiptaunā, taču esot novilcis bikses viņas priekšā un sacījis: 

"Labi, tagad es gribu, lai tu iebāz pirkstu man dibenā."

Aktrise raksta, ka bijusi satriekta un izdomājusi veidu, kā no situācijas izkļūt. "Tagad man bija bail. Es gribēju tikt no turienes prom, tāpēc piekāpos: uzsitu viņam pa dupsi un improvizēju dažas rindiņas no lomas."

Pēc izskanējušajām apsūdzībām, Koena pārstāvji nākuši klajā ar deviņiem anonīmiem ziņojumiem no filmēšanas komandas, kur teikts, ka aina bijusi iekļauta scenārijā un Rebela skaidri zinājusi, kas notiek.

Taču aktrise apgalvo, ka par notikušo runājusi ar juristu un galu galā situāciju "paslaucījusi zem paklāja" un pasmējusies. Tiesa, viņa filmas producentiem atklāja, ka nereklamēs šo filmu.

Koena pārstāvji noraida visas izskanējušās apsūdzības. 

Vilsone "iznāca no skapja" 2022. gada jūnijā, publiskojot ierakstu sociālajos tīklos: "Es domāju, ka meklēju Disneja princi, bet varbūt man visu šo laiku vajadzēja Disneja princesi." Viņa ierakstu papildināja ar mirkļbirku "mīlestība ir mīlestība"." Pēc tam kļuva zināms, ka viņa ir attiecībās ar latviešu dizaineri Ramonu Agrumu. 

Pagājuša gada februārī abas paziņoja par saderināšanos – bildinājums tika izteikts Disnejlendā.

Iepriekš Vilsone izteikusies, ka mīļotās ģimenei ir grūtības pieņemt abu romantiskās attiecības.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu