Diona pirmo reizi pastāsta par attiecībām ar 20 gadus vecāko aktieri Krastu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Dziedātāja un influencere Diona Liepiņa, kura plašāku atpazīstamību ieguva šovā "X Faktors", jau gadu ir kopā ar Jaunā Rīgas teātra aktieri Ivaru Krastu, kurš ir 20 gadus vecāks par viņu. Intervijā žurnālam "Kas Jauns" Diona pirmo reizi runā par abu attiecībām. 

Jau ziņots, ka abi iepazinās pērnā gada Latvijas mūzikas ierakstu gada balvas "Zelta mikrofons" ceremonijas afterpartijā. 

Diona neslēpj: tā nav bijusi mīlestība no pirmā acu skatiena, jo tolaik viņai bijušas pavisam citas domas par attiecībām un licies, ka viņa vēlas būt viena. "Vēlāk sākām arvien vairāk komunicēt, tad arī atkal satikāmies, un šīs attiecības palēnām virzījās uz priekšu līdz brīdim, kad sapratu – wow, es esmu iemīlējusies!" teic Diona, kurai šīs ir pirmās nopietnās attiecības. 

Viņa sauc Ivaru par Dieva dāvanu.

Taujāta par abu kopdzīvi, Diona teic, ka piesātinātā darba grafika dēļ abi kopā ir vien vakara stundās un no rītiem, un ļoti reti iznāk sabiedrībā.

Brīvajā laikā abiem patīk doties pastaigās, sportot vai apciemot Ivara vecākus, kuri dzīvo Jūrmalā, pašas jūras krastā. 

Tāpat Diona konsultējas ar mīļoto par savām profesionālajām izpausmēm, un arī viņa ir līdzās Krastam viņam svarīgos brīžos. "Man ir svarīga ikviena lieta, ko viņš dara," teic dziedātāja.

Vairāk lasi žurnāla "Kas Jauns" 2. aprīļa numurā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu