"Es varēju aiziet projām..." Iveta Simsone atklāti par attiecību sarežģījumiem (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

TV raidījumu un pasākumu vadītājs Armands Simsons, kurš kādreiz bija Rīgas "Dinamo" tehniskais direktors, pērn atklāja, ka pēc hokeja kluba likvidēšanas ieslīdzis depresijā. Viņa sieva influencere un četru bērnu mamma Iveta Simsone nu komentējusi abu attiecības pēc notikušā. 

Simsone, viesojoties raidījumā "Māmiņu sarunas ar Gundegu Rozi" sacīja, ka pēdējie divi gadi viņu ģimenē bijuši grūti.

"Mēs sapratām – ja gribam turpināt kopā un lai mēs varētu saprasties normāli, tad mums ir jāmeklē palīdzība," atzīst Simsone. 

Abi apmeklē terapeitu, tomēr Iveta uzsver, ka galvenais ir turpināt strādāt pie attiecībām arī ikdienā. "Mēs neejam vēl tik ilgu laiku, lai es kaut ko varētu secināt, bet es ticu labajam un ticu, ka viss sakārtosies."

Iveta uzteic Armanda iniciatīvu meklēt palīdzību, lai gan viņai šajā krīzes laikā bijušas dažādas domas. "Es jau arī varēju sadusmoties, aizcirst durvis un aiziet projām, ka man tas viss ir piegriezies. Bet man ir būtiska mūsu ģimene, mūsu kopābūšana - gan priekos, gan bēdās."

Vaicāta, vai kādreiz vispār ir pieļāvusi domu par durvju aizciršanu, viņa teic: "Neteikšu nē. Es esmu pieļāvusi, jā. Šie divi gadi ir bijuši vissmagākie mūsu attiecībās."

Viņa turpina: "Bet es par to neskumstu. Es saprotu, ka dzīvē notiek visādi."

Sarunas nobeigumā viņa gan pauž cerību: "Es vienmēr ticu labajam un būšu par savu ģimeni. (..) Es domāju, ka mēs tiksim visam cauri."

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu