Kurta Kobeina meita velta tētim aizkustinošu ierakstu viņa 30. nāves gadadienā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/SCANPIX, instagram/thespacewitch

90. gadu kulta grupas "Nirvana" līdera Kurta Kobeina meita Frensisa Bīna Kobeina veltījusi savam nelaiķa tēvam sirsnīgu ierakstu viņa nāves 30. gadadienā. 

"Pirms 30 gadiem mana tēva dzīve beidzās. 2. un 3. fotogrāfijā ir iemūžināta pēdējā reize, kad bijām kopā, kamēr viņš vēl bija dzīvs. Viņa mamma Vendija bieži piespieda manas rokas pie sevis un ar klusām skumjām sacīja: "Tev ir viņa rokas." Viņa tās ieelpotu tā, it kā tā būtu viņas vienīgā iespēja paturēt [Kurtu] nedaudz tuvāk, sastingt laikā. Es ceru, ka viņa tur viņa rokas, lai kur arī viņi atrastos," raksta Kobeina meita.

Viņa turpina: "Kaut es būtu varējusi pazīt savu tēti. Kaut es zinātu viņa balss ritmu, kāda ir viņa mīļākā kafija, vai to sajūtu, kad viņš mani ietin segā pēc pasakas nolasīšanas. Es vienmēr prātoju, vai viņš kopā ar mani būtu ķēris kurkuļus drūmajās Vašingtonas vasarās, vai arī viņš smaržotu pēc "Camel Lights" cigaretēm un zemeņu "Nesquik" (man ir teikts, ka tās bija viņa mīļākās lietas)."

"Kurts man uzrakstīja vēstuli, pirms es piedzimu. Tās pēdējā rindiņa vēsta: "Lai kur tu dotos vai kur es dotos, es vienmēr būšu ar tevi." Viņš turēja šo solījumu, jo ir klātesošs tik daudzos veidos," raksta Frensisa. 

Kā zināms, Frensisa dzimusi 1992. gada 18. augustā Kurta Kobeina un grupas "Hole" līderes Kortnijas Lovas ģimenē. Kobeins izdarīja pašnāvību 1994. gadā, būdams 27 gadus vecs.

CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu