Brante atklāj jaunas detaļas par slepenajām kāzām ar krietni jaunāko mīļoto (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Juriste un deputāte Ieva Brante pagājušajā nedēļā paziņoja, ka slepus apprecējusies. Nu viņa atklāj jaunas detaļas par kāzām.

"Mūsu kāzas notika martā. Apprecējāmies klusi un mierīgi, divatā vien, ja neskaita obligātos lieciniekus no savu tuvāko loka. Mugurā man bija klasiska piegriezuma kleita, bet Mārim – uzvalks. Neko speciāli nešuvām, arī gredzeni mums ir klasiskā izpildījumā," žurnālam "Privātā Dzīve" atklāj Brante.

Kā zināms, Brantes vīrs ir deju skolotājs un arī matemātikas lektors Māris Gunārs Dzenis, kurš ir par viņu vairāk nekā desmit gadus jaunāks.

Bildinājums izskanēja pērn novembrī – abu kopdzīves gada jubilejā.

Brantei aiz muguras jau ir divas laulības. Ar pirmo vīru viņa sāka dzīvot kopā ļoti agrā vecumā - viņai tolaik bija tikai 16 gadi. Jau pēc gada pieteicās meita Sandra Santa. Taču pēc deviņiem gadiem laulība izjuka. Otrreiz Ieva pie altāra devās 2007. gadā un intervijās klāstīja, ka vīru Aivaru izlūgusies Visumam. Taču pirms pāris gadiem juriste paziņoja, ka viņas ceļi ar vīru šķīrušies. Kā iemeslu viņa minēja atšķirīgo dzīves ritmu un nesaderību.

Vairāk lasi žurnāla "Privātā Dzīve" 9. aprīļa numurā!

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu