"Pieredzes, kuras krasi maina dzīves uztveri." Lelde Ceriņa un Kašers Āfrikā uzņem dokumentālu raidījumu (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Atpazīstamā TV personība Lelde Ceriņa un multimākslinieks Kaspars Blūms-Blūmanis jeb Kašers devušies uz Etiopiju, lai piedalītos jauna izzinošā piedzīvojumu raidījuma “Etiopija. Cilšu noslēpumi” filmēšanā, kas no 30. maija būs skatāms Go3 televīzijā.

Gan Kašers, gan Lelde ceļojuma laikā dzīvo un integrējas vairākās Etiopijas ciltīs, atsakoties no ikdienā ierastā dzīvesstila un komforta. Skatītājiem būs iespēja sekot līdzi raidījuma varoņu izaugsmei un atklāsmēm, kā arī iepazīt cilšu iedzīvotājus, to sadzīvi un īpašos rituālus.

“Pieredzēt Āfriku ar tās īstumu ir bijis mans sapnis no pusaudžu gadiem, un iespēja tik tuvu iepazīt Etiopijas etniskās ciltis ir vienreizēja! Mūsu mērķis nav salīdzināties, lai sāktu novērtēt, cik komfortablos apstākļos varam dzīvot šeit Latvijā, bet kļūt par vērotājiem pasaules kultūru dažādībā!” stāsta Lelde Ceriņa.

Laika ritējums un modernizācija jau ir ienākusi Āfrikas ciltīs, bet raidījuma galvenais mērķis ir saprast, ko no civilizācijas šūpuļa paņemt līdzi savai nākotnei un dzīvei Latvijā.

“Āfrikā esmu bijis vairākas reizes, arī Etiopijā, taču katru reizi, kad esmu šeit, piedzīvoju debešķīgi skaistus, neaizmirstamus mirkļus un pieredzes, kuras krasi maina manu dzīves uztveri un redzējumu par svarīgo. Āfrikā sastaptie cilvēki, tradīcijas, dzīvesstils un ciltis vienmēr liek uzdot vitāli svarīgus un sevi izzinošus jautājumus, caur kuriem varu reflektēt un tuvāk iepazīt arī pats sevi,” iespaidos par Āfrikas ceļojumu dalās Kašers.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu