FOTO Slavenības pulcējas vēl nebijušā piecu kārtu maltītes piedzīvojumā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Pagājušās nedēļas nogalē vairāki pašmāju sabiedrībā zināmi ļaudis pulcējās uz vēl nebijušu piecu kārtu labākas maltītes pusdienu piedzīvojumu, lai atklātu jaunu privāto preču zīmi “Good Food”.

Pasākumā viesojās satura veidotājas Endija Kalniņa jeb Kalendy, Iveta Simsone un Svetlana Žigajeva, mūziķi Kato, Miks Dukurs un Miks Galvanovskis, kā arī fitnesa treneres un satura veidotājas Sendija Gabriela Oficiere un Danute Tamme, hokejists Jēkabs Rēdlihs ar sievu Ievu Zvaigzni-Rēdlihu, bloga lindasvirtuve.lv autore Linda Tellgrena un citi.

Pasākumu vadīja Armands Simsons, tajā piedalījās ēdienu ekspertes Ingūna Strode, uztura speciāliste Lizete Puga un ēdienu stiliste Linda Vilmansone-Virbule.

Pasākuma viesiem galdā tika celta īpaši pārdomāta un izstrādāta veselīga, pilnvērtīga, augstvērtīga un garšīga restorāna cienīga piecu kārtu maltīte: mazsālīta laša salāti ar mango un gvakamoli, pilngraudu pastas salāti ar mocarellu un tomātiem, dārzeņu voks ar austersēnēm, cepta vistas fileja ar rīsiem un dārzeņiem un saldajā – piña colada čia deserts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu