"Es vairs nekautrējos pateikt, kā bija patiesībā..." Salceviča beidzot izstāsta, kāpēc izjuka viņas laulība (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Indra Salceviča
Indra Salceviča Foto: Krists Luhaers

Stiliste Indra Salceviča, kura 2020. gadā izšķīrās no sadzīves tehnikas inženiera un baristas Kaspara Bērziņa, toreiz sacīja, ka laulības izjukšanas iemesls esot bijuši bērni. Nu žurnālam "Ieva" viņa teic: viņš nekad nav slikti izturējies pret bērniem, bet vienkārši iemīlējās citā cilvēkā.

Salceviča, kura audzina divus dēlus, toreiz sacīja, ka ar otro vīru izšķīrusies tāpēc, ka viņš nespējot tos pieņemt. Nu viņa saka: "Tā gluži nav. To teicu brīdī, kad izšķīros, lai sabiedrība par mums lieki nerunātu. Viņiem bija labas attiecības. Bet mūsu attiecības beidzās vienas dienas laikā, jo es viņu pieķēru krāpšanā, un atpakaļceļa nebija."

Viņa turpina: "Laulība tika šķirta, un to arī nevarēja saglābt, tur jau bija cits cilvēks un jūtas.

Bet tajā brīdī man likās - šausmas, kā var publiski atzīt, ka mani krāpa!

Bija tik skaists stāsts: sieviete ar diviem bērniem, sakarīgs vecis, un - pēc pusotra gada viss pēkšņi ir beidzies. Tas bija pašapziņas jautājums. Tagad, kad pagājis laiks, es vairs nekautrējos pateikt, kā bija patiesībā. Viņš nekad nav slikti izturējies pret bērniem, bet vienkārši iemīlējās citā cilvēkā."

Stilistei jau bija radušās aizdomas par vīra neuzticību, jo viņš "vakaros sāka pazust it kā uz kaut kādām darīšanām".

"Tad brutāli ieskatījos viņa telefonā..." neslēpj Indra.

Atskatoties Indra gan pauž: "Man arī pašai nebija baigās mīlestības, viņš nebija mans misters Lieliskais. Viņš bija foršs, komunikabls džeks, ar kuru man bija, par ko parunāt, un tiešām likās, ka viņam pret mani ir jūtas. Varbūt tās beidzās. Es nezinu."

Jau vēstījām, ka par šķiršanos no Bērziņa Salceviča paziņoja sociālajos tīklos 2020. gada decembrī. Abus vienoja romantiskas attiecības kopš 2018. gada pavasara, un jau 2019. gada maijā pāris apprecējās.

Pirms kāzām ar Bērziņu Salceviča 12 gadus bija attiecībās ar savu dēlu Kārļa Roberta un Ernesta Leona tēvu Artūru Gailānu. Viņam nu izveidojusies jauna ģimene.

Arī Bērziņš ir apprecējies un audzina dēlu.

Vairāk lasi žurnāla "Ieva" 17. aprīļa numurā!

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu