FOTO un VIDEO Mūziķi un klausītāji labdarības koncertā atbalsta grūtībās nonākušos jauniešus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Labdarības koncertu pilnā mērā izbaudīja arī pasaules apceļotājs Kārlis Bardelis.
Labdarības koncertu pilnā mērā izbaudīja arī pasaules apceļotājs Kārlis Bardelis. Foto: Publicitātes foto

Svētdien, 21. aprīlī, plkst. 18.00 Tallinas kvartāla kultūrvietā “Tu jau zini Kur” norisinājās labdarības koncerts grūtībās nonākušu jauniešu jeb “OPEN Radošo Centru” atbalstam. Koncerta laikā, noskenējot speciāli izveidotu kvadrātkodu, bija iespējams noziedot minētajam mērķim.

Koncertā muzicēja Latvijas šobrīd labākie mūziķi ansis, Goran Gora, “Very Cool People”, Katrīna Dimanta, Kārlis Kazāks un DJ Deivv. Pasākumu vadīja “Radio SWH” ētera personība Kaspars Breidaks.

Ņemot vērā to, ka “OPEN Radošajos Centros” ir ļoti daudz jauniešu, kuriem nepieciešams finansiāls atbalsts, ziedojumi tam ir vitāli svarīgi. Jauniešiem ir nepieciešams ēdiens, tīras drēbes, kvalitatīvai dzīvošanai nepieciešamās lietas, nauda ārstu apmeklējumiem un cita palīdzība.

Rīgas Franču liceja 12. klases skolēnu – Kriša Liepiņa un Ralfa Velmera – galvenais mērķis bija savākt ziedojumus gan pasākuma laikā, gan piesaistīt ilgtermiņa ziedotājus. Tāpat arī aktualizēt “OPEN Radošos Centrus’’ sabiedrībā, lai ikviens jaunietis, kuram nepieciešama iestādes palīdzība, zinātu par šādu centru pastāvēšanu un būtu informēts par to, kur vērsties pēc palīdzības.

Pasākuma laikā tika saziedoti 2075 EUR, taču nākamajā dienā pēc pasākuma ziedojumi pārsniedza 2700 EUR slieksni.

Krišs Liepiņš pēc koncerta minēja: “Milzīgs prieks un gandarījums par atsaucību visiem piesaistītajiem māksliniekiem, kuri ar lielāko prieku piedalījās mūsu projektā, jo bez viņiem tas nebūtu iespējams. Paldies arī visiem apmeklētājiem, kuri svētdienas vakarā bija ar mieru atnākt uz koncertu cēla mērķa labad.’’

“OPEN Radošo Centru” dibinātājs Edijs Klaišis bija sajūsmā par koncertu un kopīgi paveikto darbu: “Man liels prieks par to, ka Krišam un Ralfam radās ideja noorganizēt labdarības koncertu mūsu atbalstam. Prieks bija pasākumā redzēt tik daudz cilvēkus. Liels paldies arī visiem ziedotājiem.

Ir vēl blakuslietas, kuras mēs iegūstam, pateicoties šādiem pasākumiem, – tiek runāts par grūtībās nonākušiem jauniešiem, pēc pasākuma man ir zvanījuši ļoti daudzi cilvēki un izteikuši vēlmi palīdzēt jauniešiem ar izglītības iespējām, darba iespējām un piedāvājuši arī palīdzēt ar praktiskām lietām.

Saku lielu paldies puišiem un visiem iesaistītajiem.’’

Pasākumu organizēja Rīgas Franču liceja 12.b klases skolēni – Krišs Liepiņš un Ralfs Velmers, skolas projekta darba ietvaros, sadarbībā ar “OPEN Radošo Centru” galveno dibinātāju – Ediju Klaiši.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu