Sipeniece izstāsta, ko bija domājusi ar "to otru Baibu" piedzīvojumu raidījumā "Ārpus zonas"

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Baiba Sipeniece-Gavare
Baiba Sipeniece-Gavare Foto: publicitātes

Radio un TV personība Baiba Sipeniece-Gavare intervijā žurnālam "Santa" atsauc atmiņā dalību piedzīvojumu raidījumā "Ārpus zonas: Polārais loks". 

Viena no spilgtākajām epizodēm bija brīdis, kad Sipeniece-Gavare ekspedīcijas sākumā sacīja: viņa baidās, ka "parādīsies otra Baiba". Lūgta precizēt, ko īsti viņa bija domājusi, iemīļotā TV personība teic:

"Baidījos, ka iziešu ārpus rāmjiem, jo ļoti kritiskās situācijās reizēm zaudēju kontroli, pārstāju būt toleranta. Ir piedzīvoti pāris gadījumi, kas skaļi rezonējuši. Sasniedzot kritisko punktu, es pārvēršos par vulkānu."

Kā piemēru viņa min 2014. gada notikumus Ukrainā. "Kad 2014. gadā Ukrainai tika nošņāpta Krima, ieraugot, ka mani amata brāļi turpina koncertēt Krievijā, nespēju izlikties to neredzam un atteicos sava ētera laikā ar viņiem runāt un atskaņot viņu mūziku. Bet, kad sākās karš un es ieraudzīju, ka arī tagad šīs grupas koncerti Krievijā nav atcelti, vairs klusēt nespēju."

Sipeniece norāda, ka ekspedīcijā fiziskais izsīkums varēja radīt noteiktas ķīmiskas reakcijas. "Man bija bail zaudēt kontroli un kļūt neiecietīgai bez pamata.

Man ļoti patīk savaldīgi cilvēki tieši tāpēc, ka es pati tāda neesmu.

Ekspedīcijā bieži nebija spēka. Un plecos smagā soma… Bet, zini, tas bija pareizi - ne  velti tā soma ir jānes. Jo, kad tā spiež, neviļus sāc domāt arī par to, cik daudz lieka nes savā dzīvē: emocijas, atmiņas, aizvainojumu."

Jau ziņots, ka pārgājienā piedalījās TV un radio personība Baiba Sipeniece-Gavare, radio balss un pasākumu vadītājs Kaspars Breidaks, reperis Prusax, NATO Stratēģiskās komunikācijas izcilības centra (Stratcom) vecākais eksperts Tomass Pildegovičs, influenceris Rojs Rožers, dziedātāja Būū, kalnu slēpotājs Kristaps Zvejnieks un "900 sekunžu" moderatore, raidījuma vadītāja Kristīne Garklāva.

Foto: ieskats raidījumā "Ārpus zonas: Polārais loks"

Vairāk lasi žurnāla "Santa" maija numurā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu