Rūta Dvinska atgriežas TV ekrānos

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Rūta Dvinska
Rūta Dvinska Foto: publicitātes

No 18. maija pie TV3 skatītājiem atgriežas dārza padomu raidījums “Zaļie pirkstiņi”, kuru arī šosezon vadīs Rūta Dvinska. 

Arī šajā sezonā raidījumā uzzināsim daudz vērtīgu padomu par to, kādus krāšņumaugus un garšaugus izvēlēties, uzzināsim, kādus dārza uzturēšanai nepieciešamos instrumentus un palīgierīces iesaka speciālisti, kā arī smelsimies iedvesmu, viesojoties īpašos dārzos. Tāpat šogad raidījumā izzināsim arī dārza atkritumu utilizēšanu un pārstrādi, dīķa plānošanu un ierīkošanu, dārza laistīšanas sistēmu iespējas, koku un krūmu špalierēšanu, kā arī akmens dārzu un pat kapu zonas labiekārtošanu.

“Es priecājos, ka jaunajā raidījuma sezonā mēs raksim arvien dziļāk! Ja iepriekš apskatījām dārza darbus no sezonas sākuma līdz pilnbriedam vispārīgāk, tagad nekas cits neatliek, kā tam visam ķerties klāt detalizētāk un pamatīgāk. Gribas domāt, ka šī sezona būs aktuāla ne vien tiem, kuri, tāpat kā es, ar daudziem dārza darbiem vēl ir uz “jūs”, bet arī jau pieredzes bagātiem dārza entuziastiem, kuri varēs smelties iedvesmu un ieviest savos dārzos modernus un interesantākus dārza risinājumus,” atklāj Rūta Dvinska, kura šā gada martā sagaidīja pasaulē trešo meitiņu.

Rūtas un dārznieces Ilzes Andersones draudzība turpināsies arī šosezon, kā rezultātā taps arvien jauni dārza praktiskie padomi un “dari pats” pamācības, rosinot skatītājus vairāk darboties pašiem. Kad dārza darbi būs padarīti, jābauda tā augļi, tāpēc “Zaļie pirkstiņi” kopā ar Lidl šefpavāru Uģi Veitu parūpēsies arī par gardām receptēm no veltēm, kas atrodamas gandrīz katrā dārzā.

Skaties dārza padomu raidījumu “Zaļie pirkstiņi” jau no 18. maija sestdienās plkst. 19.20 vai atkārtojumu svētdienās pl. 9.20 kanālā TV3.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu