Noskaties "Es patiesībā būtu raudājis vēl vairāk!" Dons vērtē savu uzstāšanos Eirovīzijas otrajā pusfinālā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: EPA/Scanpix

Mūziķis Dons pēc iekļūšanas Eirovīzijas finālā gulējis vien trīs stundas un intervijā "Rīta Panorāmai" atminas savu uzstāšanos otrajā pusfinālā. 

Jautāts par pirmajām emocijām, Dons saka: "Katrs mazais īkšķītis un visi tie sižeti, ko redzēju, un vēstules... Nu, fantastika! Tikai kopā mums ir spēks! Tas ir jāpatur kā tāda rokasgrāmata lietās, kuras mēs gribam sasniegt, mēs to varam izdarīt tikai kopā. Paldies jums, Latvija, paldies, latvieši visā pasaulē un Latvijas draugi!"

Vaicāts, kā atceras savu priekšnesumu un to slaveno pēdējo noti, kuras laikā apraudājās, viņš saka: "Pēdējā nots bija pirms klusā dziedājuma. To kluso dziedājumu es vairs neatceros. Tās asaras satecēja tā, ka es vairs neredzēju. Palika tāda migla priekšā. Tad bija tāds: labi, kā būs, tā būs. Un viss.

Es patiesībā būtu raudājis vēl vairāk!"

Mūziķi gan bažīgu darījušas skatuves konstrukcijas. "Vienā brīdī man bija tā, ka tas riņķis kustas! Mēģinājumos tas šķita stabilāks.

Es domāju, ka tik es nenorauju uz acīm!

Bet tajā brīdī, kad izkāpu no riņķa ārā un gāju uz priekšu, es savā galvā saliku visus komentētājus, tie, kas sūtīja labas domas, tur tālumā bija arī bukmeikeri un kāds kritiķis, un tad mēs visi tādā līnijā gājām uz priekšu. Tiešām foršas sajūtas! Es esmu priecīgs un lepns par Latviju!"

Dons, kuram izdevās pirmo reizi kopš 2016. gada ievest Latviju Eirovīzijas finālā, sola kādu pārsteigumu - iespējams, uz lielās skatuves dzirdēsim kādu rindiņu latviešu valodā. "Tāda doma man ir. Mēs paskatīsimies, kā ir ar noteikumiem. Ja noteikumi ļaus, man bija cerība atstāt to uz finālu," intrigu atstāj Dons. 

Atbildot bukmeikeriem, kuri Latviju ierindoja pēdējā vietā otrajā pusfinālā, Dons smejoties saka: "Es ceru, ka kāds vinnēja ļoti daudz!"

"Nu jā, bukmeikeri nosaka toni. Protams, tas nav patīkami, ka tu redzi, ka esi pēdējais. No otras puses, nav ko zaudēt! Varbūt arī palīdzēja mazliet - nomest visu pie malas, iziet, vienkārši izdarīt to, ko es mīlu visvairāk, - dziedāt! Tas ir bukmeikeru darbs - lai viņi dara savu darbu, mēs darīsim savējo!" tā Dons. 

Jau ziņots, ka Dons uzstāsies Eirovīzijas finālā 11. maijā ar 11. kārtas numuru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu