"Solījums izpildīts!" Roberto nodzen matus "uz nullīti" par godu Donam

Sejas.lv
Dziedātāja Roberto Meloni
Dziedātāja Roberto Meloni Foto: Edijs Pālens/LETA

Dziedātājs, pasākumu vadītājs, par Latvijas slavenāko itāli dēvētais Roberto Meloni pirms otrā pusfināla sacīja: ja Dons iekļūs Eirovīzijas finālā, viņš nodzīs matus "uz nullīti". Nu viņš solījumu izpildījis. 

Roberto vietnē "Instagram" dalījies ar video, kur tiek pie jaunā izskata.

"Solījums izpildīts ar prieku! Novēlu Donam lieliskus panākumus šovakar!" tā Roberto. 

Jau ziņots, ka šī ir pirmā reize kopš 2016. gada, kad Latvijai izdodas iekļūt konkursa finālā. 

Seko līdzi TVNET teksta tiešraidei ar Tomu Lūsi!

Dziedātājs Dons šovakar pārstāvēs Latviju Eirovīzijas dziesmu konkursa finālā, uzstājoties ar 11. kārtas numuru.

Dziedātājs ceturtdien, 9.maijā, piedalījās Eirovīzijas dziesmu konkursa otrajā pusfinālā, kas norisinājās Malmē, Zviedrijā. Latvijas pārstāvis savā pusfinālā sacentās ar 15 citām valstīm, un skatītāju balsojumā noskaidrojās, ka finālā kopā ar Latviju iekļūst Igaunijas, Nīderlandes, Izraēlas, Šveices, Armēnijas, Grieķijas, Norvēģijas, Gruzijas un Austrijas pārstāvji.

Dons Latvijas nacionālajā dziesmu atlasē "Supernova", kas norisinājās 10. februārī, triumfēja ar dziesmu "Hollow", kas sākotnēji tika veidota un izdota latviešu valodā ar nosaukumu "Lauzto šķēpu karaļvalsts". Dziesmas versija latviešu valodā janvārī ieguva godalgoto pirmo vietu konkursā "Muzikālā balva 2023". Uzvarot konkursā "Supernova", Dons ieguva iespēju pārstāvēt Latviju 68. Starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā.

Uz augšu