Bindru ģimenes bijušais sunītis Mailo otrreiz nodots patversmē

Sejas.lv
Mailo un Bindru ģimene
Mailo un Bindru ģimene Foto: facebook.com/kepa.lv, publicitātes

Jūnija sākumā apritēs gads, kopš TV šova "Ģimene burkā" bijušās dalībnieces Agritas Bindres suns Mailo nonāca dzīvnieku patversmē. Kā izrādās, Mailo vēl nav atradis savus īstos saimniekus. 

Dzīvnieku aizsardzības biedrības "Ķepu ķepā" vadītāja Gundega Bidere teic, ka Mailo ir mēģinājusi ņemt viena ģimene, taču suns atgriezts patversmē.

"Šajā ģimenē bija arī kaķis. Potenciālie saimnieki tika brīdināti: ja viņš nebēgs no Mailo, viss būs kārtībā. Ja bēgs, Mailo viņu ķers. Tas viņam notiek instinktu līmenī. Diemžēl kaķis bēga, un Mailo viņu dzenāja. Cilvēki pirmajā dienā uzreiz pēc paņemšanas arī saprata, ka viņi nav gatavi šo situāciju risināt, un Mailo atveda atpakaļ pie mums," skaidro Gundega.

Viņa norāda, ka šis suns būs ideāls kompanjons aktīva dzīvesveida piekritējiem, jo Mailo ir mednieks.

Atgādinām, ka pagājušās vasaras sākumā par skaļāko skandālu kļuvis Bindru ģimenes lēmums atdot sunīti Mailo jauniem saimniekiem turpmākai dzīvei pie ķēdes, ko atspoguļoja šovs "Ģimene burkā". Suns nedēļu pavadīja pie ķēdes, kuras laikā uz kakla jau bija radušies noberzumi. Pēc tam Mailo nonāca dzīvnieku aizsardzības biedrībā "Ķepu-ķepā".

Pēc notikušā kanāls 360TV nolēma pārtraukt sadarbību ar Bindru ģimeni.

Vairāk lasi žurnāla "Privātā Dzīve" 21. maija numurā!

Uz augšu