Lopesa un Afleks šķiroties, ziņo ārvalstu prese

Sejas.lv
Foto: Reuters/ScanPix

Ārvalstu medijos pēdējā laikā par aprunātāko tēmu kļuvusi Holivudas spīdekļu - Dženiferas Lopesas (54) un Bena Afleka (51) - iespējamā laulības krīze.

Atgādinām, ka Lopesa un Afleks bija kopā 2000. gadu sākumā, tad izšķīrās un atjaunoja attiecības pēc 20 gadiem. 

Taču nu parādījušās ziņas, ka abi piedzīvo laulības krīzi. Runas vēl vairāk pastiprina tas, ka Afleks pēdējā laikā publiski manīts bez gredzena zeltnesī.

Runas par iespējamo šķiršanos izskanēja pēc tam, kad Lopesa viena apmeklēja "Met Gala" pasākumu maija sākumā.

Vērīgākie pamanīja arī to, ka Lopesa vietnē "Instagram" atzīmēja ar "patīk" kādu ierakstu, kur tiek runāts par toksiskām attiecībām. Neilgi pēc tam paparaci iemūžināja to, ka Afleks meklē sev jaunu dzīvesvietu. Patlaban aktieris uzturoties Brentvudā, mājās prom no Lopesas. 

Jau ziņots, ka Lopesu un Afleku vienoja romantiskas attiecības 2000. gadu sākumā, un 2002. gadā abi gatavojās kāzām. Divus gadus vēlāk viņi tomēr nolēma iet katrs savu ceļu.

2005. gadā Afleks apprecējās ar aktrisi Dženiferu Gārneri, taču abu laulība izjuka 2018. gadā. Savukārt Lopesai aiz muguras ir jau trīs laulības: no 1997. līdz 1998. gadam viņa bija precējusies ar aktieri Odžani Noa, no 2001. līdz 2003. gadam ar aktieri Krisu Džadu, bet no 2004. līdz 2014. gadam ar dziedātāju Marku Antoniju. Pēdējās laulības laikā slavenība kļuva par māmiņu dvīņiem Maksimiliānam un Emmei.

2019. gadā Lopesa paziņoja par saderināšanos ar kādreizējo beisbola spēlētāju Aleksu Rodrigesu, taču abi tā arī neapprecējās. Neilgi pēc attiecību izjukšanas Lopesa satuvinājās ar Afleku.

Abi apprecējās 2022. gadā.

Uz augšu