Mīlgrāve TV kameru priekšā izplūst asarās: "Visu ziemu nodzīvoju pa to stulbo, auksto Latviju!" (39)

Sejas.lv
Foto: Ekrānuzņēmums

Šovs "Četri uz koferiem" šoreiz dodas uz Filipīnām, taču vienā no ceļojuma dienām pār tās dalībnieces producentes Elitas Mīlgrāves vaigiem līst asaras. 

Filipīnu ceļojuma trešajā sērijā atbildīgā ir influencere Jana Bruka. Nonākot Sebu, Jana bija saplānojusi apmeklēt vairākus apskates objektus. Elita gan par to visai priecīga nebija un dienas atbildīgajai vaicāja, vai viņai nebūtu nekas pret, ja Elita nepievienotos visiem kopīgajās aktivitātēs.

Jana bija nesapratnē: "Ko es domāju par Elitas prasībām? Nu baigi interesanti, jo, piemēram, viņas dienās man nebija nekādas prasības. Varbūt es arī gribēju jūru redzēt." 

Pēc tam, kad Jana skaidroja, ka visiem ir jādodas kopā un viņa ir izplānojusi dienu, Elita neiztur un apraudas. 

"Man likās, ka ceļojuma otra daļa būs tas, par ko es sapņoju, saņemot uzaicinājumu braukt uz Filipīnām," skaidroja Elita.

Elita savu bēdu arī izsūdzēja Janai:

"Es neaizbraucu uz Tenerifi, lai brauktu šajā ceļojumā pludmaļu dēļ. Visu ziemu nodzīvoju pa to stulbo, auksto Latviju! Es vienkārši gribēju braukt atpūsties. Es saprotu, ka izklausās stulbi."

Uzklausot Elitas sāpi, Jana lēma, ka uz muzeju četrotne nebrauks, bet pavadīs dienu pludmalē, lai visi var atpūsties.

Kā zināms, Mīlgrāvei pēdējos gados dzīve mijas ar uzturēšanos Latvijā un Spānijā, Tenerifē. Viņai Kanāriju salās esot savs neliels dzīvoklis.

Atgādinām, ka producente pēc šā gada "Zelta mikrofona" pasniegšanas ceremonijas saņēma kritiku no nozares pārstāvjiem. 

Vairāk skaties 1188.lv.

Uz augšu