VIDEO Kašers ar Leldi Ceriņu ierakstījuši atvadu video, viesojoties Etiopijā

Sejas.lv
"Etiopija. Cilšu noslēpumi" aizkulises: Lelde Ceriņa un Kašers
"Etiopija. Cilšu noslēpumi" aizkulises: Lelde Ceriņa un Kašers Foto: publicitātes

Multimākslinieks Kašers un TV personība Lelde Ceriņa drīzumā uzmirdzēs jaunā raidījumā "Etiopija. Cilšu noslēpumi". Dienu pirms pirmizrādes Kašers intervijā "900 sekundes" pastāstīja vairāk par piedzīvoto.

Gan Kašers, gan Lelde ceļojuma laikā iedzīvojās vairākās Etiopijas ciltīs, atskatoties no ikdienā ierastā dzīvesstila un komforta. Skatītājiem būs iespēja sekot līdzi raidījuma varoņu izaugsmei un atklāsmēm, kā arī iepazīt cilšu iedzīvotājus, to sadzīvi un īpašos rituālus.

"Mums bija brīnišķīga iespēja apciemot Omo ieleju un piecas tur dzīvojošas ciltis," raidījuma mērķi kodolīgi raksturo Kašers. Viņš norāda, ka noslēpumi, kurus viņš un Lelde Ceriņa šajā piedzīvojumā centās atklāt, ir par šo vietējo cilšu sadzīvi, tradīcijām un kultūru.

Foto: "Etiopija. Cilšu noslēpumi" aizkulises

Ideja par raidījuma veidošanu nākusi no paša Kašera, kurš pirms septiņiem mēnešiem pats bija devies apceļot Etiopiju. Jautājot, kādēļ tieši Etiopija, nevis cits Āfrikas reģions, Kašers atzīmēja, ka tieši tur ciltis, kas dzīvo viena otrai samērā tuvu, ir ļoti atšķirīgas. 

"Katru dienu, esot tur, mēs ieguvām ļoti daudz, sākot jau ar to, kas viņiem ir mīlestība, skaistākie un ne tik skaistākie dzīves mirkļi. Uzzinājām, kāda ir loma sievietēm un vīrietim, katrā ciltī šīs lietas atšķiras. Noslēpumu, kas tiks atklāti, patiešām būs daudz," teic Kašers.

Raidījuma "Etiopija. Cilšu noslēpumi" producente Aiga Baikova sacīja, ka skatītājiem būs iespēja ielūkoties arī raidījuma aizkulisēs – aizkadra epizodēs.

Kašers intervijā atklāja, ka piedzīvotais Etiopijā licis viņam un Leldei brīžiem patiešām šaubīties par savu drošību:

"Lai arī tas drausmīgi skan, bet mēs abi ar Leldi vairākkārt ierakstījām atvadu video saviem mīļajiem, jo tik tiešām mēs gājām cauri ļoti bīstamām situācijām. Esot tur, bija ļoti, ļoti bailīgi." 

Jaunās epizodes iznāks ik ceturtdienu, bet aizkadra epizode iznāks dienu vēlāk – piektdienās.

Vairāk skaties video!

Uz augšu