Šodienas redaktors:
Krista Garanča

"Holi" festivāls jau šonedēļ! Kas jāņem vērā ballētājiem

Foto: Shutterstock

Jau šajā nedēļas nogalē, 8. jūnijā, "Wondersalā" notiks šīs vasaras pirmais festivāls - "Holi Music Festival". Tas priecēs ar divām skatuvēm - uzzini savu iemīļoto mākslinieku uzstāšanās laiku!

Jau ziņots, ka šogad festivālā būs divas skatuves. Ieeja festivāla teritorijā no plkst. 14.30.

Uz galvenās skatuves kāps tādi mākslinieki kā Grēta, Patrisha, "Carnival Youth", Prusax, un citi, savukārt uz DOT elektroniskās mūzikas skatuves būs redzami tādi izpildītāji kā Maija Rozīte, Makree, MSK un citi. 

Festivāla karte apskatāma zemāk.

Foto: Ekrānuzņēmums

Savukārt krāsu mešana norisināsies reizi stundā.

Pasākuma rīkotāji informē, ka krāsu pulveri būs iespējams iegādāties festivāla teritorijā. Katra paciņa sver 50 g, un ar to pietiek līdz pat četrām reizēm krāsu mešanai. "Holi" krāsas ir drošas lietošanai. Krāsainais pulveris ir izgatavots no kukurūzas cietes ar dabīgu krāsvielu. Šīs krāsas var viegli nomazgāt no ādas, ķermeņa un matiem ar ūdeni, tāpēc gadījumā, ja krāsas nokļūst nevēlamās vietās vai jūsu mantas pārklājas ar krāsu, jūs varat tās bez lielām pūlēm atkal dabūt tīras. Neskatoties uz to, ar krāsām jāspēlējas atbildīgi, lai izvairītos no iekļūšanas acīs. Izvairieties nēsāt līdzi mantas, kas nav ūdensizturīgas vai var tikt sabojātas mazgāšanas laikā. Ja jums ir tālrunis, kas nav ūdensizturīgs, varat apsvērt iespēju to ievietot plastmasas maisiņā. Savas krāsas festivāla teritorijā ienest nedrīkst.

Biļetes var iegādāties šeit.

Raksts tapis sadarbībā ar "Wondersala". 

Uz augšu