Aktieris Avots atklāj dramatisko stāstu, kā iekaroja savas draudzenes sirdi

Sejas.lv

Dailes teātra aktieris Kārlis Arnolds Avots raidījumā "Kad viņas satiekas" atklāja, kā iepazinās ar savu mīļoto sievieti – horeogrāfi Milenu Pavilču.

Aktieris atklāja, ka kopā ar Milenu ir jau vairāk nekā trīs gadus. Attiecības sākušās visai dramatiski: "Mums ir tāds kaujiniecisks stāsts. Es izkaroju savu draudzeni, cīnoties ar citu džeku par viņas sirdi. Viņa tolaik bija aizņemta meitene, es viņu ieraudzīju akadēmijā. Sāku aplidot. Viņai tās attiecības jau labu laiku gāja uz beigu pusi. Viņa nevarēja atrast iemeslu, kā izkļūt no tām. Un tad šķita – vai nu tas tā arī paliks, vai kaut kas radikāli jāmaina.

Es tur parādījos tāds smaidīgais apkārt, otrs cilvēks nebija īpaši priecīgs.

Viņš gribēja nodarīt man pāri, bet man bija ļoti tuvu pirmizrāde, tā ka man nācās pirmajam kaut kā atbildēt. Un tā nu mēs abi izplēsāmies, un es ieguvu Milenas sirdi."

Pēc notikušā Milena neesot runājusi ar Kārli kādu laiku. "Bet pēc tam drīz vien sākām dzīvot kopā. Viss notika ļoti strauji, jaudīgi, un tā arī turpinās!" stāsta Avots.

Avots iepriekš minējis, ka šīs ir viņa ilgākās attiecības līdz šim. 

Kā zināms, Avots divus gadus pēc kārtas saņēmis "Lielā Kristapa" balvu kā labākais aktieris. 2022. gadā par par Jaža lomu filmā "Janvāris", bet pērn - par lomu seriālā "Padomju džinsi".

Vairāk skaties 1188.lv.

Uz augšu