Žurnāls: Andris Bērziņš sievas dēļ zaudējis lomu izrādē "Tobāgo!" (1)

Sejas.lv
Andris Bērziņš un Inese Gūtmane
Andris Bērziņš un Inese Gūtmane Foto: Paula Čurkste/LETA

Jau drīzumā pie skatītājiem visā Latvijā nonāks Ulda Marhileviča un Māras Zālītes "Tobāgo!", kas piedzīvojusi izmaiņas aktieru sastāvā - aktiera Andra Bērziņa vietu ieņēmis Edgars Pujāts. Tam par iemeslu esot Bērziņa sievas izdarības, šonedēļ vēsta izdevums "Kas Jauns".

Aizkulisēs runā, ka Bērziņš pie lomas neesot ticis tamdēļ, ka ar aktieri esot ļoti grūti sastrādāties, proti, produktīvai un radošai sadarbībai gluži kā barjera priekšā stāvot viņa laulātā draudzene Inese.

"Ar viņu neko nevar sarunāt, jo visu laiku priekšā ir sieviete. Aģente, menedžere, režisore, kostīmu māksliniece, ģērbēja, miesassargs – viņa ir viss! Visi zina, ka režisoram ar Bērziņu strādāt cerību nav – ja Andrim izrādē ir loma, tad to uz sevi paņem viņa sieva, nosakot katru viņa soli, kustību un darbību," teic kāds no "Tobāgo!" kolēģiem, kas sarunā ar "Kas Jauns" vēlējās palikt anonīms.  

Pats Bērziņš rakstiskā komentārā norāda: "Pie pašreizējām degvielas cenām un piedāvātā honorāra mani neapmierina pavadīt daudzas stundas ceļā un vēl spēlēt nehaltūrējot trīs stundas manos 71 gados. Neapmierina dažu "prīmu" intrigas, kuras tiek vērptas, un tādā atmosfērā ir grūti strādāt. Ar mīlestību un pateicību vēlreiz vēršos pie saviem faniem, kuri vēlas uzzināt, kāpēc es nepiedalos. Lai visiem skaisti un gaiši, mīlestības pilni Līgo svētki!"

Vairāk lasiet izdevuma "Kas Jauns" 11. jūnija izdevumā!

Uz augšu