Rebela Vilsone pošas satikt mīļotās sievietes Ramonas Agrumas vecākus (5)

Sejas.lv
Foto: Reuters/ScanPix

Austrāliešu aktrise Rebela Vilsone, kura ir attiecībās ar latviešu dizaineri Ramonu Agrumu, beidzot nobriedusi satikt savas līgavas vecākus, ziņo medijs "Today".

"Ramona ir dzimusi Latvijā, un tā nav tik LGBT+ kopienai draudzīga valsts kā citas," intervijā portālam "Today" pastāstīja 44 gadus vecā Vilsone.

Jau pēc dažām nedēļām Vilsone un viņas 40 gadus vecā līgava Agruma kopā ar savu 19 mēnešus veco meitiņu Roisu ceļos uz Eiropu.

Vilsone saka, ka viņa ir piesardzīgi optimistiska par pirmo tikšanos ar savu topošo sievasmāti un sievastēvu.

"Šķiet, ka dažiem cilvēkiem ir nepieciešams nedaudz vairāk laika šādu attiecību pieņemšanai. Daži nekad tam nebūs gatavi. Un tas ir saprotami, tā ir viņu izvēle," viņa saka.

"Joprojām ir atsevišķas pasaules daļas, kuras nav tik atvērtas. Tomēr ar nepacietību gaidu, kad varēšu viņus satikt, jo zinu, ka viņi ir ļoti gudri. Ramonas māte ir ārste," atklāj Vilsone.

Filmas "Pitch Perfect" aktrise un apģērbu dizainere Agruma par savām attiecībām paziņoja 2022. gada jūnijā.

"Es domāju, ka meklēju Disneja princi… bet varbūt tas, kas man visu šo laiku patiešām bija vajadzīgs, bija Disneja princese," tolaik savā "Instagram" ierakstā pavēstīja Vilsone. 

Vilsone saka, ka viņa un Agruma savas attiecības publiskoja "dažus mēnešus" pirms viņas tam bija gatavas, jo viņu noslēpumā turēto tuvību draudēja izpaust kāds "reportieris". Tādēļ sievietes par savām attiecībām publiski paziņoja ātrāk, nekā vēlējās, bet pēc saviem noteikumiem.

"Daži cilvēki Ramonas ģimenē nezināja par mums, līdz par to uzzināja no preses," saka Vilsone.

Uz augšu