Latvijā ienācis pasaulslavenais šovs "Ir talants!". Aicina pieteikties talantīgos dalībniekus

Sejas.lv
Foto: Publicitātes foto

Populārā britu producenta Saimona Kauela radītā "Got Talent" franšīze ir nonākusi līdz Latvijai. Pašmāju talantiem šovā "Ir talants!" jau šoruden varēsim sekot līdzi TV3. Nu šovam aicināti pieteikties visneparastāko talantu, hobiju un prasmju īpašnieki, kuri gatavi savu talantu parādīt visai Latvijai uz lielās šova skatuves.

Šovam aicināts pieteikties ikviens, kurš prot to, ko nevar neviens cits, un ir gatavs to parādīt visai Latvijai. Talantam nav robežu – aicināti pieteikties dalībnieki, kuri prot muzicēt, dejot, žonglēt, prot pārsteigt auditoriju ar kāršu trikiem vai ilūziju, bet varbūt ir čūsku dīdītāji, uguns spļāvēji vai spēj likt sienām kustēties – ikviens ir aicināts parādīt savu unikālo talantu arī citiem.

Šova dalībnieku sniegumu vērtēs gan žūrijas locekļi, gan arī skatītāji auditorijā, atbalstot dalībniekus ar ovācijām. Labākie dalībnieki, kuri būs izturējuši atlases kārtas, par uzvaru sacentīsies šova tiešraidē.

Līdz šim šovs risinājies vairāk nekā 70 valstīs un iekļuvis Ginesa rekordu grāmatā kā visu laiku veiksmīgākais realitātes šovs. "Nepalaidiet garām vienreizējo iespēju parādīt visiem, ko protat, paceļot savu karjeru jaunos augstumos, kā arī kļūt par pirmo šī šova uzvarētāju Latvijā," aicina veidotāji.

​Dalībnieki aicināti aizpildīt pieteikšanās anketu vietnē TV3.

Tēmas

Uz augšu