Basketbolista Gražuļa ģimenē gaidāms pieaugums

Sejas.lv
Andrejs Gražulis
Andrejs Gražulis Foto: Ieva Leiniša/LETA

Basketbolists Andrejs Gražulis (30) ar sievu Sandu Gražuli jau rudenī kļūs par vecākajiem otrajai atvasei, liecina pāra ieraksts sociālajos tīklos. 

Sanda dalījusies ar foto no gaidību laika, pievienojot ierakstu: "Shhh... Mūsu otrais mazulītis ieradīsies pasaulē šajā rudenī!"

Kā zināms, abi apprecējās 2018. gadā un audzina piecgadīgu dēliņu Robertu.

Atgādinām, ka 2. jūlijā sākās cīņa par tiesībām spēlēt Parīzes olimpisko spēļu turnīrā. Traumas dēļ Latvijas vīriešu izlasei Gražulis nevar palīdzēt. 

Gražulis marta beigās aizvadīja pēdējo maču šosezon, un pēc tam viņam tika veikta kreisā ceļgala operācija. Šobrīd latvietis veic rehabilitāciju un vēl nezina, kad varēs atgriezties laukumā.

Aizvadītajā sezonā Gražulis spēlēja Itālijas klubā Trento "Aquila", A sērijas 24 spēlēs vidēji izceļoties ar 14,1 punktu un 4,7 atlēkušajām bumbām, bet ULEB Eirokausā 18 mačos viņš caurmērā guva 12,3 punktus un iekrāja 5,2 atlēkušās bumbas.

Pērn Pasaules kausa finālturnīrā Gražulis bija viens no Latvijas izlases līderiem un astoņās cīņās vidēji guva 14,4 punktus un izcīnīja 3,8 atlēkušās bumbas.

Uz augšu