Grupa “24. Avēnija” izdod pirmo no trim vasaras singliem “Grilmeistaru himna’’

TVNET
Foto: Publicitātes foto

Grupa “24. Avēnija”, kuras sastāvā ir Ernests Vīgners un Kārlis Grīnbergs, izdod jaunu singlu “Grilmeistaru himna”. Dziesmu no piektdienas, 5. jūlija būs iespējams noklausīties arī straumēšanas vietnē “Spotify”.

Grupa pagājušā gada 19. septembrī izdeva savu debijas albumu “5. Bāze”. Jaunais singls “Grilmeistaru himna” ir vasarīgākas noskaņas jaunums, kurā “24. Avēnija” parādās fankpopa skanējumā.

“Beidzot klāt ir vasara un silts laiks. Visi dodamies uz laukiem, dodamies grilēt, un mēs visi ļoti skaidri zinām, kā parasti norit šī grilēšana – vienmēr būs viens grila meistars, kurš arī cep pašu gaļu, bet ap grilu stāv kādi pieci džeki, un četri no tiem būs tādi, kuri dod padomus un zina, kā labāk darīt. Dziesma ir par vienu no pieciem džekiem, kurš grilē un vienā brīdī sadusmojas uz visiem pārējiem gudrajiem grilmeistariem. Tajā ir dzirdama arī mijiedarbība starp visiem iesaistītajiem grilētājiem,” par dziesmu stāsta Kārlis.

Foto: Publicitātes foto

Jāatzīmē, ka šis ir pirmais no trīs vasaras singliem.

“Pirmo singlu noteikti iedvesmoja viena no tipiskākajām jūnija un arī Jāņu laika aktivitātēm – gaļas grilēšana. Gluži kā trīs vasaras mēneši, arī “24. Avēnijai” būs trīs vasaras singli, attiecīgi katra vasaras mēneša noskaņai izdodot atbilstošu dziesmu,” par grupas ieceri vēsta tās menedžere Lāsma Stabinge.

Grupas “24. Avēnija” singlu “Grilmeistaru Himna” jau bija iespējams dzirdēt viņu koncertos, taču nu tas iznācis ikvienam klausāmā formātā vietnē “Spotify”.

Nepalaid garām!

Uz augšu