Šodienas redaktors:
Krista Garanča

“Tas jāpiedzīvo katram pašam!” Grupa“The Sound Poets” aicina uz saulrieta koncertu Durbes ezerā

Foto: Publicitātes foto

Skaistie vasaras vakari noteikti ir radīti tam, lai ieplānotu ko īpašu un to izbaudītu. Visi mūzikas un dabas mīļotāji tiek aicināti uz Durbes ezeru, kur uzstāsies viena no iemīļotākajām Latvijas grupām – “The Sound Poets”. Koncerts norisināsies ceturtdien, 18.jūlijā, pl. 20.30 Durbes ezerā (pie Līgutu peldvietas).

“The Sound Poets” ir pazīstami ar savu spēju aizvest klausītājus īpaši skaistā muzikālā piedzīvojumā. Sevišķi akustiskajos koncertos mūzikas skanējums top tik personīgs un baudāms, ka spēj aizkustināt ikvienu. Šis būs unikāls pasākums, jo paši mūziķi atradīsies uz Durbes ezera, radot unikālu un īpaši skaistu, muzikālu pieredzi.

Šajā koncertā tiks spēlēti skaņdarbi no dažādiem grupas albumiem, radot intīmu un sirsnīgu atmosfēru. "Spēlēt dzīvos koncertus mums vienmēr ir liela bauda. Vēl jo īpašāk jūtamies, kad norises vieta ir ar tik īpašu noskaņu, tādēļ esam droši, ka gaidāms maģisks vakars," uz koncertu aicina "The Sound Poets" līderis Jānis Aišpurs.

Foto: Publicitātes foto

Stāsta pasākuma organizatore Evija Grāmatiņa: “Koncertprogramma un koncerta vide ir veidota tā, lai katrs, kurš uz to atnāktu, saņemtu neaizmirstamas emocijas un baudījumu, ko sniedz daba un mūzika.

Grūti pat aprakstīt šo sajūtu, kas valda Durbes ezerā klausoties dzīvo mūziku, tas ir jāpiedzīvo pašam. Iedomājaties, saule riet Durbes ezerā un skan dziesma “Kalniem pāri” – jau no domas vien tirpiņas skrien pāri. Mēs kā organizatori būsim parūpējušies par atmosfēru, skaistu mūziku un elpu aizraujošiem skatiem. Šis būs pasākums, par kuru pēc tam ilgi gribas domāt, atcerēties un pastāstīt citiem,”

Durbes ezers. 
Durbes ezers. Foto: Publicitātes foto

Pasākuma īpašā lokācija – Durbes ezers – ļaus koncertu baudīt dažādos veidos:

  • uz ūdens – ar savu laivu vai SUP dēli klausoties mūziku uz ezera. Iegādājoties biļeti, ir iespēja arī nomāt aprīkojumu no koncerta rīkotāju draugiem “Atvars Laivas”.
  • krastā vai uz laipas – ērti iekārtojoties uz sava pleda vai krēsla.

Biļetes pieejamas pievienotajā saitē

Pasākuma viesi aicināti ņemt līdzi savus groziņus ar uzkodām un dzērieniem, lai pilnvērtīgi izbaudītu koncertu.

Lietus gadījumā koncerts notiks Durbes baznīcā (Skolas iela 1, Durbe). Koncerta organizētāji lūdz ņemt vērā, ka vietu skaits baznīcā ir ierobežots.

Nepalaid garām!

Uz augšu