Šodienas redaktors:
Krista Garanča

DJ Ella prāto par atgriešanos Latvijā (5)

Amerikā dzīvojošā latviešu dziedātāja un uzņēmēja Elīna Fūrmane jeb DJ Ella plāno atgriezties dzimtenē. 

Ella intervijā žurnālam "Ieva" teic: "Vislabākajā gadījumā es gribētu atgriezties Latvijā, bet arī gribētu, lai man vienmēr būtu vienas mājas Losandželosā, kur man ir bizness. Nezinu, kā dzīvē viss iegrozīsies. Man ir mājas Latvijā, kur atgriezties, - tā ir mana ģimene! Varbūt nākamajos gados iegādāšos kādu īpašumu."

Arī viņas līgavainim Latvijā ļoti patīk, un abi plāno šeit apprecēties. "Negribam sasteigt kāzas. Varbūt nākamvasar. Nevarējām izlemt, kur rīkot kāzas, bet, šķiet, esam izlēmuši par labu Latvijai. Drauga ģimene brauks no Amerikas. Mūsu vecāki un draugi iepazinās cits ar citu, kad svinējām mana drauga piecdesmit gadu jubileju."

Vaicāta, ar ko viņa šeit nodarbotos, dziedātāja prāto: "Es noteikti varētu turpināt iesākto mūzikā un sezonāli atvērt arī savu veikaliņu un varbūt arī online veikalu. Varētu pasākumus taisīt, vest no ārzemēm cilvēkus, kuri grib relaksēties, izbaudīt Latvijas dabu, veselīgo pārtiku, skaistumkopšanu, arī savus klientus, kas gribētu investēt Latvijā. Ja gribas pārvākties, galu galā var darīt jebko, ja vien uz to ir ķēriens."

Jau ziņots, ka Ella šovasar viesojās Latvijā, kā arī izdeva dziesmu latviešu mēlē.

Vairāk lasi žurnāla "Ieva" 17. jūlija numurā!

Uz augšu