Šodienas redaktors:
Krista Garanča

FOTO "Positivus" ir sācies! Pirmie apmeklētāji ierodas festivāla teritorijā

19. un 20. jūlijā Lucavsalā, Rīgā norisinās festivāls "Positivus". Pirmie apmeklētāji jau steidz ieņemt festivāla teritoriju. Apskati foto!

Jau ziņots, ka šogad festivālā uzstāsies amerikāņu dziedātājs, dejotājs un aktieris Džeisons Derulo, viens no Atlantas apvienības "Migos" mūziķiem Offset, britu rokgrupa "Nothing But Thieves", hiphopa mūzikas pārstāvis NEMZZZ, pašmāju repa klasiķis Ozols, viens no šīs vasaras karstākajiem repa projektiem Wiesulis un sangvn, kā arī grupa "Detlef".

Lucavsalā šogad uzstāsies arī britu dziedātājs, 2005. gada "Mercury" balvas ieguvējs Bendžamins Klementains, vairākkārtējs "Grammy" balvas laureāts, džeza pianists un vokālists Džeikobs Koljers (Jacob Collier – The Djesse Solo Show), kādreizējā grupas "Arcade Fire" dalībnieka Vila Batlera projekts "Will Butler & Sisters Squares", Mančestras grupa "Picture Parlour". Festivālā būs dzirdama arī ukraiņu mākslinieki - "Love’n’Joy" un "OTOY", Tāpat dzirdēsim dziedātāju Anželiku Garsiju, mākslinieku Džordanu Vardu, "Daddy Was a Milkman", "Sattelites LV", "Olas", šā gada “Supernovas” pārsteigumu – duetu “Vēstulēs”, kā arī pērnā gada Eirovīzijas sensāciju “Citi zēni”, un daudzus citus.

Festivālā bija paredzētas arī grupas "Royel Otis" un repera "Ski Mask The Slump God" uzstāšanās - "Royel Otis" esot spiesta pārtraukt savu turneju Eiropā, savukārt reperis "Ski Mask The Slump God" nevarēšot uzstāties "loģistikas problēmu dēļ".

Uz augšu