Šodienas redaktors:
Krista Garanča

VIDEO Reperis Ozols festivālā "Positivus" iesāk savas 45. dzimšanas dienas svinības

Ar Ozola uzstāšanos izskan "Positivus" pirmā diena
Ar Ozola uzstāšanos izskan "Positivus" pirmā diena Foto: Jānis Škapars/TVNET GRUPA

Aizvadījis koncertu neplānotā hedlainera ampluā aizvadītajā festivāla "Positivus" dienā (globālās IT problēmas, kuras parādījās antivīrusu sistēmās, ietekmēja vairāku Eiropas lidostu darbību un tādēļ tika atcelta mūziķa Offset uzstāšanās), reperis Ozols otrās festivāla dienas pusnaktī tika sveikts savā 45. dzimšanas dienā.

Gaviļņieku sveica kolēģi un draugi, kuri bija sapulcējušies pie modes un dzīvesstila skatuves "BOURZMA Boutiqe". Festivāla modes tirdziņā, kas ir neiztrūkstoša "Positivus" sastāvdaļa jau vairāku gadu garumā, šogad darbojās arī repera Ozola apģērbu līnija "Hoodshop". Īpašu popularitāti tirdziņa sortimentā izpelnījās T-krekli ar estrādes dziedātāja Žorža Siksnas portretu. 

Reperis Ozols ir dzimis 1979. gada 21. jūlijā un savu dzimšanas gadu viņš izvēlējies par aizvadītajā gadā izdotā albuma nosaukumu. Ar tā tituldziesmu mūziķis iesāka arī savu uzstāšanos piektdienas vakarā uz festivāla "Positivus" lielākās, LMT skatuves. 

Albums "1979" tika nominēts Latvijas Mūzikas ierakstu Gada balvai "Zelta Mikrofons '24" kategorijā "Hiphop mūzikas albums", tomēr piekāpās projekta "Netīrās Cilpas" repa lielprojektam "Melnezera grāmata". 

Uz augšu