Šodienas redaktors:
Krista Garanča

VIDEO Atgriezies festivāla sajūtās! Atskats uz "Positivus 2024"

Festivāls "Positivus" ir noslēdzies, taču piedāvājam izdzīvot to vēlreiz, noskatoties TVNET GRUPAS sagatavoto video atskatu! 

Atgādinām, ka 19. un 20. jūlijā Lucavsalā, Rīgā norisinājās festivāls "Positivus".

Pasākumā uzstājās amerikāņu dziedātājs, dejotājs un aktieris Džeisons Derulo, pašmāju hiphopa mākslinieks Ozols, grupa "Detlef", britu reperis "Nemzzz", latviešu reperis "Wiesulis", grupa "Satellites LV", kā arī dziedātājs "Daddy Was a Milkman".

Lucavsalā šogad bija dzirdams arī britu dziedātājs, 2005. gada "Mercury" balvas ieguvējs Bendžamins Klementains, vairākkārtējs "Grammy" balvas laureāts, džeza pianists un vokālists Džeikobs Koljers, kādreizējā grupas "Arcade Fire" dalībnieka Vila Batlera projekts "Will Butler & Sisters Squares", kā arī Mančestras grupa "Picture Parlour".

Festivālā uzstājās arī dziedātāja Anželika Garsija, mākslinieks Džordans Vards, duets "Vēstulēs", grupa "Citi zēni" un citi mūziķi.

Neilgi pirms festivāla kļuva zināms, ka atceltas grupas "Royel Otis" un repera "Ski Mask The Slump God" uzstāšanās - "Royel Otis" esot bijusi spiesta pārtraukt savu turneju Eiropā, savukārt reperis "Ski Mask The Slump God" nevarēja uzstāties "loģistikas problēmu dēļ".

Savukārt festivāla norises laikā kļuva zināms, ka atcelta arī piektdienas hedlainera repera Offset uzstāšanās un britu grupas "Nothing But Thieves" koncerts, kas bija paredzēts sestdien. Tas saistīts ar plašajiem IT traucējumiem un to radītajām problēmām starptautisko lidostu, banku un tiešsaistes mediju darbā.

Tēmas

Uz augšu